צלי כתר של חזיר
צלי בשר חזיר עשוי להיות רק המתאבן שאתה מחפש. מתכון זה מספק 16 מנות. עם 440 קלוריות, 54 גרם חלבון ו 18 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %29 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים לגלוטן, אם יש לכם בשר חזיר צלוי, סלרי, פלפלוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זה הובא לכם על ידי בטי קרוקר. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 4 שעות ו-15 דקות. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון spoonacular מדהים של 84%. נסו בשר צלוי של חזיר עם תפוח ומילוי חזיר ורוטב סיידר, צלי כתר של חזיר, ו צלי כתר של חזיר (מתכונים דומים).
הוראות
מפזרים חזיר עם מלח ופלפל. על המדף במחבת צלייה רדודה, מניחים חזיר עם עצם בסופו של דבר. לעטוף את העצם מסתיים בנייר כסף כדי למנוע השחמה מוגזמת. הכנס מדחום בשר ovenproof כך קצה הוא בחלק העבה ביותר של חזיר ואינו נוגע עצם או לנוח בשומן.
מניחים קערה קטנה חסינת חום או רדיד מקומט בכתר להחזיק צורה של צלי באופן שווה. אין להוסיף מים.
הצלי חשף 2 שעות 40 דקות עד 3 שעות 20 דקות.
בינתיים, להכין מלית פטריות. בערך 1 שעה לפני בשר חזיר נעשה, להסיר קערה ולמלא את מרכז הכתר עם מלית. מכסים את המילוי בנייר כסף במשך 30 הדקות הראשונות.
הסר חזיר מהתנור כאשר מדחום קורא 66°; לכסות עם אוהל של לסכל ולתת לעמוד 15 עד 20 דקות או עד מדחום קורא 160 ° F. (הטמפרטורה תמשיך לעלות על10, חזיר יהיה קל יותר לגלף.)
הסר גלישת רדיד מקצות העצם. כדי לשרת, כפית מלית לתוך קערה לחתוך חזיר בין הצלעות.