קושימומחה
מוכן ב4 שעות, 15 דק.
מנות16
ציון בריאות17
מגזין

צלי כתר של חזיר

צלי כתר של חזיר
צלי בשר חזיר עשוי להיות רק המתאבן שאתה מחפש. מתכון זה מספק 16 מנות. עם 440 קלוריות, 54 גרם חלבון ו 18 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %29 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים לגלוטן, אם יש לכם בשר חזיר צלוי, סלרי, פלפלוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זה הובא לכם על ידי בטי קרוקר. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 4 שעות ו-15 דקות. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון spoonacular מדהים של 84%. נסו בשר צלוי של חזיר עם תפוח ומילוי חזיר ורוטב סיידר, צלי כתר של חזיר, ו צלי כתר של חזיר (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים תנור ל 325 ° F.
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
2
מפזרים חזיר עם מלח ופלפל. על המדף במחבת צלייה רדודה, מניחים חזיר עם עצם בסופו של דבר. לעטוף את העצם מסתיים בנייר כסף כדי למנוע השחמה מוגזמת. הכנס מדחום בשר ovenproof כך קצה הוא בחלק העבה ביותר של חזיר ואינו נוגע עצם או לנוח בשומן.
מרכיבים שתצטרך
4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות
4 צלעות חלצי חזיר עם עצם (עובי 1-1/2 אינץ' ו-8 אונקיות כל אחת)4 צלעות חלצי חזיר עם עצם (עובי 1-1/2 אינץ' ו-8 אונקיות כל אחת)
מים כדי לאפשרמים כדי לאפשר
כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (בערך)כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (בערך)
עגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרועגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרו
ציוד שתשתמש בו
רוטב חם שמן שומשוםרוטב חם שמן שומשום
כרוב סגול, פרוס דקכרוב סגול, פרוס דק
כפית אחת של מיץ לימון GOYA®כפית אחת של מיץ לימון GOYA®
3
מניחים קערה קטנה חסינת חום או רדיד מקומט בכתר להחזיק צורה של צלי באופן שווה. אין להוסיף מים.
מרכיבים שתצטרך
אורז ארוך במיוחד של קנילה®אורז ארוך במיוחד של קנילה®
ציוד שתשתמש בו
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
כפית אחת של מיץ לימון GOYA®כפית אחת של מיץ לימון GOYA®
4
הצלי חשף 2 שעות 40 דקות עד 3 שעות 20 דקות.
5
בינתיים, להכין מלית פטריות. בערך 1 שעה לפני בשר חזיר נעשה, להסיר קערה ולמלא את מרכז הכתר עם מלית. מכסים את המילוי בנייר כסף במשך 30 הדקות הראשונות.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס בצלצלי שאלוט, קצוצים1 כוס בצלצלי שאלוט, קצוצים
מעבדים גבינה אמריקאית, חתוכה לרצועותמעבדים גבינה אמריקאית, חתוכה לרצועות
כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (בערך)כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (בערך)
ציוד שתשתמש בו
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
כפית אחת של מיץ לימון GOYA®כפית אחת של מיץ לימון GOYA®
6
הסר חזיר מהתנור כאשר מדחום קורא 66°; לכסות עם אוהל של לסכל ולתת לעמוד 15 עד 20 דקות או עד מדחום קורא 160 ° F. (הטמפרטורה תמשיך לעלות על10, חזיר יהיה קל יותר לגלף.)
מרכיבים שתצטרך
כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (בערך)כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (בערך)
ציוד שתשתמש בו
רוטב חם שמן שומשוםרוטב חם שמן שומשום
כפית אחת של מיץ לימון GOYA®כפית אחת של מיץ לימון GOYA®
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
7
הסר גלישת רדיד מקצות העצם. כדי לשרת, כפית מלית לתוך קערה לחתוך חזיר בין הצלעות.
מרכיבים שתצטרך
מעבדים גבינה אמריקאית, חתוכה לרצועותמעבדים גבינה אמריקאית, חתוכה לרצועות
4 צלעות חלצי חזיר עם עצם (עובי 1-1/2 אינץ' ו-8 אונקיות כל אחת)4 צלעות חלצי חזיר עם עצם (עובי 1-1/2 אינץ' ו-8 אונקיות כל אחת)
כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (בערך)כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (בערך)
(מקיט, היקורי או אלמון)(מקיט, היקורי או אלמון)
ציוד שתשתמש בו
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
כפית אחת של מיץ לימון GOYA®כפית אחת של מיץ לימון GOYA®