קושימומחה
מוכן ב4 שעות, 15 דק.
מנות8
ציון בריאות36
מגזין

צלי סיני בהשראה יפנית

צלי סיני בהשראה יפנית
המתכון הזה מתאים לרגישים לגלוטן וחלב. עם כפית ציון של 72% המנה הזאת די טובה. נסו סלט ביף ואטריות בהשראה יפנית, בישול איטי צלי בלסמי, ו קל צלי בקר בלסמי-פחמימות נמוכות ללא גלוטן (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים התנור ל 30
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
2
מתבלים את הצלי במלח ופלפל ואבק בקמח. במדיום, אמייל סיר ברזל יצוק, חום 2 כפות של השמן.
מרכיבים שתצטרך
4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות
שקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם לייםשקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם ליים
דַק-דַק-
ציוד שתשתמש בו
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרתאפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
3
מוסיף את הצלי; לבשל על חום מתון, מפנה, עד השחמה בכל רחבי, 20 דקות.
4
העברה לצלחת.
5
מוסיפים את הבצל, שום וג ' ינג ' ר לסיר ומבשלים, ערבוב, עד שהתרכך, 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
שום גויה®שום גויה®
1 כוס מירין, או סאקה מתוק1 כוס מירין, או סאקה מתוק
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
ציוד שתשתמש בו
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרתאפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
6
מוסיפים את המניה, מירין, רוטב סויה וכוכב אניס ומביאים לרתיחה. להחזיר את הבשר לסיר, לכסות ולהעביר לתנור. Braise במשך 2 1/2 שעות או עד מכרז, פונה פעם אחת באמצע.
מרכיבים שתצטרך
צ'ילי מצנפת סקוטי, קצוץצ'ילי מצנפת סקוטי, קצוץ
צלי חזיר שלם, קצוץצלי חזיר שלם, קצוץ
6 לחמניות שומשום, מפוצלות6 לחמניות שומשום, מפוצלות
קישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשהקישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשה
מים כדי לאפשרמים כדי לאפשר
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרתאפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
7
בינתיים, במחבת בינונית, לחמם את 2 כפות הנותרים של שמן זית.
מרכיבים שתצטרך
סטייקים של ניו יורקסטייקים של ניו יורק
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
8
מוסיפים את הפטריות, מתבלים במלח ופלפל ומבשלים על אש גבוהה עד להזהבה, כ -8 דקות.
מרכיבים שתצטרך
4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות
1 כוס בצלצלי שאלוט, קצוצים1 כוס בצלצלי שאלוט, קצוצים
9
מעבירים את הצלי לצלחת. מסננים את נוזל הבישול לתוך קערה; להשליך את המוצקים. דלג על השומן והחזר את הנוזל והבשר לסיר.
מרכיבים שתצטרך
מים כדי לאפשרמים כדי לאפשר
ציוד שתשתמש בו
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרתאפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
10
מוסיפים את הפטריות, הגזרים והדייקון. מכסים וצולים בתנור במשך 45 דקות, עד שהירקות רכים.
מרכיבים שתצטרך
טורטיות תירס צהובות (15 ס"מ), מחוממותטורטיות תירס צהובות (15 ס"מ), מחוממות
1 כוס בצלצלי שאלוט, קצוצים1 כוס בצלצלי שאלוט, קצוצים
גב שומן חזירגב שומן חזיר
צנון דייקוןצנון דייקון
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
11
מעבירים את הצלי למשטח עבודה. באמצעות כף מחוררת, להעביר את הירקות מגש הגשה עמוק; לכסות. מרתיחים את הנוזל עד מופחת 3 1/2 כוסות. מערבבים את תרחיף קורנפלור ולטפוח אותו לתוך נוזל מבעבע עד מעובה.
מרכיבים שתצטרך
כל פלפל ירוק בינוני, צהוב מתוק, אדום וכתום, חתוך לז'וליינהכל פלפל ירוק בינוני, צהוב מתוק, אדום וכתום, חתוך לז'וליינה
טורטיות תירס צהובות (15 ס"מ), מחוממותטורטיות תירס צהובות (15 ס"מ), מחוממות
ציוד שתשתמש בו
Ball® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועותBall® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועות
1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר
12
הסר את המיתרים מן הצלי לחתוך לפרוסות עבות; לארגן על מגש ויוצקים את הרוטב על גבי.
מרכיבים שתצטרך
בקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולקבקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולק