צלי עגול תחתון עם רוטב בצל
גשו לסופר וקנו מים, מלח ופלפל, חומץ ועוד מספר מצרכים לעשות היום. כדי להשתמש ב הקמח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת תפוחים עם רוטב קרמל כקינוח. אנשים רבים באמת אהבו את המנה העיקרית. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון spoonacular מעולה של 97%. נסו תחתון עגול צלי עם רוטב קוקוס שמנת, בשר בקר עם רוטב בצל צרפתי, ו רוסטביף עם רוטב בצל קרמל (מתכונים דומים).
הוראות
מקום בצל פרוס בתחתית תנור הולנדי או סיר מלאי. מתבלים את הצלי במלח ופלפל, ומניחים על הבצל.
מוסיף את החומץ ואת עלה דפנה למחבת, וחום על חום גבוה כדי לקבל את זה רותח. להפחית את החום נמוך, לכסות, ומבשלים במשך 3 עד 4 שעות. נסה לא להסיר את המכסה בזמן הבישול.
כאשר הצלי נעשה, להסיר אותו מהמחבת למגש הגשה.
מערבבים את הקמח לתוך המים, ויוצקים לתוך טפטוף מן הצלי. מבשלים מעל חום בינוני, ערבוב לעתים קרובות עד מעובה. לגלף צלי, ולהגיש עם רוטב המחבת.