קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות6
ציון בריאות76
מגזין

צלי עגל ממולא

צלי עגל ממולא
צלי עגל ממולא יכול להיות רק המנה הצדדית שאתה מחפש. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 47 גר' של חלבון, 28 גרם של שומן, וסך הכל 527 קלוריות. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. המתכון הזה מכסה %37 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. אם יש לכם גרידת תפוז, שמן זית, דבש, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. המתכון הזה מתאים לרגישים לגלוטן וחלב. מתכונים דומים: צלי עגל עם פול, צלי עגל עם גזר וכתום העונה החדשה, ו קרקר חבית כפרי ישן חנות בשר עגל צלי.

הוראות

1
מחממים תנור ל 375 ° F.
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
2
מניחים את הפטריות, התרד 1/2-box מופשר, עלים מן sprigs רוזמרין, זיתים, גרידת תפוז, וגרידת לימון לתוך הקערה של מעבד מזון מצויד להב מתכת. דופק לשלב למשחה.
מרכיבים שתצטרך
לחם לבן, פרוס דק (כ-18 פרוסות)לחם לבן, פרוס דק (כ-18 פרוסות)
כסף ללא נעלייםכסף ללא נעליים
1 כוס בצלצלי שאלוט, קצוצים1 כוס בצלצלי שאלוט, קצוצים
בשר כבש ללא עצמות, חתוך לקוביות של 7.5 עד 10 ס"מ - או תחליף לכתף כבש ללא עצמותבשר כבש ללא עצמות, חתוך לקוביות של 7.5 עד 10 ס"מ - או תחליף לכתף כבש ללא עצמות
כפית אחת של אורגנו מיובש, שליש כף יד מלאהכפית אחת של אורגנו מיובש, שליש כף יד מלאה
בלילת לחם תירסבלילת לחם תירס
ציוד שתשתמש בו
ועוד 2 כפות מי קרחועוד 2 כפות מי קרח
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
3
שחרר את הצלי. מתבלים את שני הצדדים במלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות
4
מורחים את הדבק מלית באופן שווה על פני השטח של העגל, בנדיבות מכסה אותו.
מרכיבים שתצטרך
מעבדים גבינה אמריקאית, חתוכה לרצועותמעבדים גבינה אמריקאית, חתוכה לרצועות
מגוון קרקרים או צ'יפס פיתהמגוון קרקרים או צ'יפס פיתה
1 קילו בשר עגל טחון (רצוי בגידול טבעי)1 קילו בשר עגל טחון (רצוי בגידול טבעי)
5
Rerolll הצלי ולקשור אותו בדיוק מספיק חזק כדי לאבטח; לא לקשור חזק מדי או המילוי יהיה כל לטפטף החוצה. המילוי יהיה גלוי.
6
מחממים את שמן הזית במחבת גדולה.
מרכיבים שתצטרך
סטייקים של ניו יורקסטייקים של ניו יורק
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
7
מוסיפים את צלי העגל וצורב מכל הצדדים עד שהבשר הוא חום זהוב עמוק.
מרכיבים שתצטרך
מים כדי לאפשרמים כדי לאפשר
1 קילו בשר עגל טחון (רצוי בגידול טבעי)1 קילו בשר עגל טחון (רצוי בגידול טבעי)
8
מניחים את הצלי צרוב למחבת צלייה.
ציוד שתשתמש בו
כרוב סגול, פרוס דקכרוב סגול, פרוס דק
9
בקערה קטנה, מערבבים את הדבש, שימורי משמש וחרדל. לשפשף את כל משטחי הבשר עם ציפוי עבה של תערובת משמש-דבש, הזמנת תערובת כלשהי.
מרכיבים שתצטרך
שימורי משמששימורי משמש
גבינת טאלג'יו, קצוצהגבינת טאלג'יו, קצוצה
8 פרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטו8 פרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטו
1-1/4 כוסות דגני מוזליקס עם צימוקים, תמרים ושקדים1-1/4 כוסות דגני מוזליקס עם צימוקים, תמרים ושקדים
מים כדי לאפשרמים כדי לאפשר
2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות
ציוד שתשתמש בו
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
10
אופים במשך 1 שעה, מכוסה.
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
11
הסר את הצלי מהתנור ואת הבסטה עם תערובת משמש-דבש הנותרים. חזור לתנור, חשוף, במשך 15 דקות נוספות. אפשר לצלי לעמוד במשך 10 דקות לפני חיתוך. הצלי צריך להיות עסיסי מעט ורוד במרכז.
מרכיבים שתצטרך
גבינת טאלג'יו, קצוצהגבינת טאלג'יו, קצוצה
1-1/4 כוסות דגני מוזליקס עם צימוקים, תמרים ושקדים1-1/4 כוסות דגני מוזליקס עם צימוקים, תמרים ושקדים
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
12
Reprinted with persmission from Passover by Design: Picture-Perfect Kosher by Design® Recipes for The Holiday by Susie Fishbein, (C) 2008 Mesorah Publications, Ltd.