צלי ערמונים וארטישוק
תמיד כיף שיש עוד מתכון של תוספת, אז תנו הזדמנות ל צלי ערמון וארטישוק. מתכון זה מספק 6 מנות. עם 229 קלוריות, 5 גר' של חלבון, ו 10 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %13 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 1 שעה. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן, חלב חינם, וראשוני דיאט. גשו לסופר וקנו ארטישוקים, מרק עוף, שמן זית, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. נסו הודו צלוי עם פקאן, נקניק וערמונים מלית & שאלוט צלוי, מרק ערמונים צלוי, ו צלי ערמונים וחומוס (מתכונים דומים).
הוראות
לסחוט את הלימון חצי מעל קערה של מים קרים ושחרר אותו פנימה עבודה עם 1 ארטישוק בכל פעם, הצמד את העלים החיצוניים הירוקים הכהים.
חותכים את שני השלישים העליונים של העלים. לקצץ את הגבעול עד 1/2 אינץ'; לקלף את התחתונה ואת הגבעול. באמצעות כפית, לגרד את החנק השעיר. זרוק את הארטישוק לתוך מי הלימון. חזור עם שאר הארטישוקים.
מסננים את לבבות הארטישוק וחותכים אותם לפלחי 1 אינץ'. במחבת צלייה, לזרוק את הפרוסות עם ערמונים, שום, פרוסות לימון, מרק, שמן טימין. מתבלים במלח ופלפל. מכסים בנייר כסף וצלי במשך 25 דקות, או עד הארטישוק רך.
הסר את רדיד צלוי במשך 15 דקות, או עד הזהב ואת מיצי פאן התאדו.