צלי פריים צלוי עם טימין או ג'וס
צלי פריים צלוי עם טימין או ג'וס יכול להיות בדיוק המתכון ללא גלוטן, ללא חלב וקטוגני שחיפשתם. בבמנה עיקרית זו יש 1087 קלוריות, 49 גרם חלבון ו-91 גרם שומן למנה. מתאים ל-8 ומחירו 8 מנות.26 $ למנה. גשו לסופר וקנו מלח ופלפל גרוס גס, עלי טימין, יין אדום ועוד מספר מצרכים כדי להכין אותו היום. יום האהבה יהיה אפילו יותר מיוחד עם המתכון הזה. 44 אנשים הכינו את המתכון הזה והיו מכינים אותו שוב. מההכנה ועד הצלחת, מתכון זה לוקח כשעתיים ו-40 דקות. עם ציון ספונקולרי של 84%, המנה הזו אדירה. אם אהבתם את המתכון הזה, אולי תאהב גם מתכונים כמו צלי פריים צלי עם טימין או ג'וס, צלי ראש עם מיסו או ג'וס וצלי צלעות מושלם עם יין אדום.
הוראות
צפו איך מכינים את המתכון הזה.
30 דקות לפני צליית הפריים ריב מוציאים מהמקרר ומניחים לטמפרטורת החדר.
מחממים תנור ל-350 מעלות F.
יוצרים חריצים קטנים על כל הפריים ריב וממלאים כל חריץ בפרוסה מהשום. מתבלים בנדיבות במלח ובפלפל גס, מניחים על רשת בתוך תבנית צלייה וצולים כשעתיים עד ל-Medium-Reir, או עד שמדחום הננעץ למרכז הבשר רושם 135 מעלות F.
מוציאים את הבשר למגש, ואוהלים בנייר כסף כדי להתחמם.
מניחים את מחבת הצלייה על גבי הכיריים מעל 2 מבערים המוגדרים על אש גבוהה.
מוסיפים את היין למחבת מטפטפים במחבת ומבשלים על אש גבוהה עד לצמצום, מגרדים את תחתית המחבת בכף עץ.
מוסיפים את הציר ומבשלים עד לצמצום בחצי.
טורפים פנימה את הטימין ומתבלים במלח ופלפל לפי הטעם.
פורסים בשר לפי הרצוי ומגישים עם טימין au jus.
יין מומלץ: פינו נואר, מרלו, קברנה סוביניון
פריים ריב בתפריט? נסה להתאים עם פינו נואר, מרלו וקברנה סוביניון. בשר בקר ויין אדום הם שילוב קלאסי. בדרך כלל, נתחי בקר רזים יותר משתלבים עם אדומים קלים או בינוניים, כמו פינו נואר או מרלו, בעוד שנתחים שמנים יותר יכולים להתמודד עם אדום נועז, כמו קברנה סוביניון. Weinert Cavas de Weinert עם דירוג 4.7 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה כ-26 דולר לבקבוק.
![ויינרט קאבס דה ויינרט]()
ויינרט קאבס דה ויינרט
גוון אודם עמוק עם נצנוצים סגולים מקפיץ את המבנה היציב והנמרץ שלו. העושר הטאני שלו מבטיח את אורך חייו, אך פרי בשל דיסקרטי מנצח. יין מאוזן בעל גוף מלא שמזכיר ריחות של עץ אלון בסיומת הארוכה. תערובת של קברנה סוביניון, מלבק ומרלו.