צלי צ'אק במרינדה
אם אתה רוצה להוסיף עוד מתכונים ללא גלוטן וללא חלב לקופסת המתכונים שלך, צלי צ'אק במרינדה עשוי להיות מתכון שכדאי לך לנסות. מתאים ל-10 מנות. מנה אחת מהמנה הזו מכילה בסביבות 27 גרם חלבון , 16 גרם שומן , ובסך הכל 282 קלוריות . , מתכון זה מכסה 16% מהדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. אדם אחד הכין את המתכון הזה והיה מכין אותו שוב. לא הרבה אנשים באמת אהבו את המנה העיקרית הזו. הוא מובא אליך על ידי Taste of Home. אם יש לכם רוטב סויה, רוטב ווסטרשייר, סוכר חום וקומץ מרכיבים אחרים הם כל מה שצריך כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. מההכנה ועד הצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 3 שעות ו-10 דקות . אם לוקחים בחשבון את כל הגורמים, המתכון הזה זוכה לציון של 51% , שהוא מוצק. מתכונים דומים: בורגרים צ'אק בגריל עם צ'דר חריף במיוחד ואיולי שום לימון , ירכי עוף במרינדה אסייתית וחצילים במרינדה אסייתית .
הוראות
בשקית ניילון גדולה הניתנת לסגירה חוזרת, שלבו את מיץ התפוזים, רוטב הסויה, הסוכר החום ורוטב ווסטרשייר; להוסיף את הצלי. אטום שקית והפוך למעיל; מקררים למשך 8 שעות או לילה.
יוצקים את המרינדה לתנור הולנדי. מביאים לרתיחה; להרתיח במשך 2 דקות.
מוסיפים צלי למחבת. מכסים ואופים ב-325 מעלות למשך 3 עד 3-1/2 שעות או עד שהבשר רך.
מניחים לעמוד 10 דקות לפני שפורסים. לעבות מיצים לרוטב אם רוצים.