צלי צ'אק בישול איטי
צלי צ'אק בישול איטי עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מנה זו מכילה סביב 49 גרם חלבון 31 גרם של שומן, וסך הכל 537 קלוריות. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. המתכון הזה מכסה %37 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה מהמתכונים שלי יש 1 אוהדים. לך לחנות ותביא מרז'ורם, מרק בשר, פלפל ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. כדי להשתמש ב המלח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,מתכון איבודי תפוח כקינוח. המתכון הזה מתאים לרגישים לגלוטן וחלב. זמן הכנת המתכון כ 12 שעות ו-25 דקות. נסו צלי צ'אק בישול איטי, צלי צ'אק בישול איטי, ו בישול איטי טקסס צ'אק עגלה צ' ילי (מתכונים דומים).
הוראות
לשפשף צלי באופן שווה עם 1 כפית. מלח ו-1 כפית. פפר.
צלי חום מכל הצדדים בשמן חם בתנור הולנדי מעל חום בינוני גבוה (כ -10 דקות).
צלי מקום, זה לצד זה, ב6-qt. בישול איטי.
מוסיפים גזר ושאר החומרים.
לבשל, מכוסה, על נמוך 10 עד 12 שעות או עד מכרז.
הסר צלי וירקות, ובשר לגרוס.
יוצקים תערובת רוטב מתוך סיר איטי לתוך כוס מדידה 4 כוס או מסננת שומן, ולתת לעמוד 15 דקות. כפית או לשפוך שומן מתוך תערובת רוטב בכוס או מסננת שומן, ולהשליך.
מגישים רוטב עם צלי מגורר וגזר.