צלי צ'אק עם בצל עשוי להיות מתכון טוב להרחיב את תיבת המתכון העיקרית שלך. מנה אחת מכילה 1266 קלוריות, 98 גרם חלבון ו 62 גרם שומן. והוא מתאים להגשה ל 4 מנות סועדים.. גשו לסופר וקנו לקישוט: פטרוזיליה שטוחה, שמן צמחי, יין, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. כדי להשתמש ב רוזמרין טרי אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,יוגורט וניל עם קומפוט ענבים ואוכמניות עם דבש ורוזמרין טרי: ארוחת בוקר קלה או קינוח כקינוח. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים ללקטוז, דיאט. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 75 שעות. מתכונים דומים: צלי צ'אק צלוי בטעם יין עם בצל, צלי צ'אק צלוי צלוי, ו יין אדום כרוב מטוגן ובצל.
הוראות
1
לשים מתלה תנור בעמדה באמצע ולחמם תנור ל 163°.
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשה
2
לטפוח בשר יבש לשפשף בכל רחבי עם 1 1/2 כפיות מלח 1/2 כפית פלפל.
מרכיבים שתצטרך
לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'
ג'לפנו, חתוך לרצועות דקות
1/2 כוס יין מרסלה מתוק
2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות
3
שמן חום בסיר כבד 5 ליטר ovenproof רחב על חום גבוה בינוני עד חם אבל לא עישון בשר חום מכל הצדדים, על 15 דקות בסך הכל.
מרכיבים שתצטרך
ג'לפנו, חתוך לרצועות דקות
דַק-
ציוד שתשתמש בו
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
4
להעביר בשר לצלחת.
מרכיבים שתצטרך
ג'לפנו, חתוך לרצועות דקות
5
מוסיפים בצל לסיר וסוט מעל חום גבוה בינוני, ערבוב לעתים קרובות, עד הזהב חיוור, על 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
ציוד שתשתמש בו
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
6
מוסיפים שום, רסק עגבניות, טימין, רוזמרין, ונותר 1/2 כפית מלח ו 1/4 כפית פלפל ומבשלים, ערבוב, 2 דקות.
מרכיבים שתצטרך
פיתות, מחוממות לפי הוראות האריזה, להגשה
בשר כבש ללא עצמות, חתוך לקוביות של 7.5 עד 10 ס"מ - או תחליף לכתף כבש ללא עצמות
שום גויה®
לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'
1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק
1/2 כוס יין מרסלה מתוק
7
מוסיפים יין ומים ומביאים לרתיחה. להחזיר בשר בקר לסיר, ואז לכסות בחוזקה ו braise בתנור, הופך פעם אחרי 1 שעה, עד בשר הוא מאוד רך, 2 1/2 עד 3 שעות בסך הכל.
מרכיבים שתצטרך
אורז ארוך במיוחד של קנילה®
ג'לפנו, חתוך לרצועות דקות
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשה
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
8
בואו בשר לעמוד, חשוף, ברוטב בצל על 30 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
בקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולק
ג'לפנו, חתוך לרצועות דקות
9
אם הזמנת קצת בשר לסלט בקר, לחתוך שליש צלי, ו, כאשר מגניב מספיק כדי להתמודד, לגרוס ולזרוק עם רוטב בצל 3/4 כוס. קריר לחלוטין, חשוף, ואז צונן במיכל אטום.
מרכיבים שתצטרך
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
בקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולק
ג'לפנו, חתוך לרצועות דקות
מים כדי לאפשר
10
בעוד בקר מגורר מתקרר, מחממים תנור ל-350 ° F ומעבירים את הבשר שנותר ללוח חיתוך וחותכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'. מתבלים במלח ופלפל ומחזירים בקר לרוטב. לחמם, מכוסה, 20 דקות.
מרכיבים שתצטרך
4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות
בקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולק
ג'לפנו, חתוך לרצועות דקות
ציוד שתשתמש בו
קרש חיתוך
סוכר וניל, ועוד קצת להגשה
1
בשר יכול להיות מטוגן, פרוס, וגרוס, ולאחר מכן חזר בנפרד לרוטב 5 ימים קדימה. מגניב לגמרי, חשוף, ואז צמרמורת, מכוסה. לחמם בשר פרוס ורוטב בצל בסיר, מכוסה, או צלחת הגשה חסינת נשימה מכוסה בנייר כסף בתנור 350°f כ 30 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק