צלי צ'אק צלוי בטעם יין עם בצל
צלי צ'אק עם בצל עשוי להיות מתכון טוב להרחיב את תיבת המתכון העיקרית שלך. מנה אחת מכילה 1266 קלוריות, 98 גרם חלבון ו 62 גרם שומן. והוא מתאים להגשה ל 4 מנות סועדים.. גשו לסופר וקנו לקישוט: פטרוזיליה שטוחה, שמן צמחי, יין, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. כדי להשתמש ב רוזמרין טרי אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,יוגורט וניל עם קומפוט ענבים ואוכמניות עם דבש ורוזמרין טרי: ארוחת בוקר קלה או קינוח כקינוח. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים ללקטוז, דיאט. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 75 שעות. מתכונים דומים: צלי צ'אק צלוי בטעם יין עם בצל, צלי צ'אק צלוי צלוי, ו יין אדום כרוב מטוגן ובצל.
הוראות
לשים מתלה תנור בעמדה באמצע ולחמם תנור ל 163°.
לטפוח בשר יבש לשפשף בכל רחבי עם 1 1/2 כפיות מלח 1/2 כפית פלפל.
שמן חום בסיר כבד 5 ליטר ovenproof רחב על חום גבוה בינוני עד חם אבל לא עישון בשר חום מכל הצדדים, על 15 דקות בסך הכל.
מוסיפים בצל לסיר וסוט מעל חום גבוה בינוני, ערבוב לעתים קרובות, עד הזהב חיוור, על 10 דקות.
מוסיפים שום, רסק עגבניות, טימין, רוזמרין, ונותר 1/2 כפית מלח ו 1/4 כפית פלפל ומבשלים, ערבוב, 2 דקות.
מוסיפים יין ומים ומביאים לרתיחה. להחזיר בשר בקר לסיר, ואז לכסות בחוזקה ו braise בתנור, הופך פעם אחרי 1 שעה, עד בשר הוא מאוד רך, 2 1/2 עד 3 שעות בסך הכל.
בואו בשר לעמוד, חשוף, ברוטב בצל על 30 דקות.
אם הזמנת קצת בשר לסלט בקר, לחתוך שליש צלי, ו, כאשר מגניב מספיק כדי להתמודד, לגרוס ולזרוק עם רוטב בצל 3/4 כוס. קריר לחלוטין, חשוף, ואז צונן במיכל אטום.
בעוד בקר מגורר מתקרר, מחממים תנור ל-350 ° F ומעבירים את הבשר שנותר ללוח חיתוך וחותכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'. מתבלים במלח ופלפל ומחזירים בקר לרוטב. לחמם, מכוסה, 20 דקות.
בשר יכול להיות מטוגן, פרוס, וגרוס, ולאחר מכן חזר בנפרד לרוטב 5 ימים קדימה. מגניב לגמרי, חשוף, ואז צמרמורת, מכוסה. לחמם בשר פרוס ורוטב בצל בסיר, מכוסה, או צלחת הגשה חסינת נשימה מכוסה בנייר כסף בתנור 350°f כ 30 דקות.