קושימומחה
מוכן ב2 שעות, 45 דק.
מנות16
ציון בריאות21
מגזין

צלי צלע דרום מערב עם סלסה

צלי צלע דרום מערב עם סלסה
צלי צלע דרום-מערבי עם סלסה דורש כשעתיים ו-45 דקות מההתחלה ועד הסוף. מתכון זה מכסה 22% מהדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. מתכון זה מכיל 16 מנות עם 734 קלוריות, 34 גרם חלבון ו-61 גרם שומן כל אחת. מתכון זה אופייני למטבח המקסיקני. הוא מובא אליך על ידי Taste of Home. אדם אחד הכין את המתכון הזה והיה מכין אותו שוב. זה עובד היטב כמנה עיקרית די יקרה. אם יש לכם מלח, עגבניות, צלי בקר וחופן מרכיבים אחרים הם כל מה שצריך כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זה יהיה להיט באירוע יום האהבה שלך. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר דיאטה נטולת גלוטן, נטולת חלב וקטוגנית. בכל מקרה, החלטנו שהמתכון הזה ראוי לציון של 60%. משתמשים שאהבו את המתכון הזה אהבו גם סטייק צלעות דרום מערב, צלי רוזמרין וצלי בקר.

הוראות

1
מערבבים בקערה קטנה את אבקת הצ'ילי, המלח, הכמון והקאיין. מניחים בצד 2 כפיות לסלסה. משפשפים את שאר תערובת התיבול על הצלי.
מרכיבים שתצטרך
פרוסה אחת של פנצ'טה בעובי 2.5 ס"מ, קצוצה דקפרוסה אחת של פנצ'טה בעובי 2.5 ס"מ, קצוצה דק
2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות
בצל לבן או צהוב בינוני, 1 חתוך לרבעים ו-1 קצוץבצל לבן או צהוב בינוני, 1 חתוך לרבעים ו-1 קצוץ
Dientes De AjoDientes De Ajo
ועוד 2 כפות מי קרחועוד 2 כפות מי קרח
ציוד שתשתמש בו
ויניגרט ורז'וסויניגרט ורז'וס
2
מניחים עם צד השומן הצלוי כלפי מעלה בתבנית צלייה רדודה.
ציוד שתשתמש בו
כרוב סגול, פרוס דקכרוב סגול, פרוס דק
3
אופים, ללא כיסוי, ב-325 מעלות למשך 2-1/2 עד 3 שעות או עד שהבשר מגיע למידת העשייה הרצויה ((עבור מדיום-רייר, מדחום בשר צריך לקרוא 145°; בינוני, 160°; עשוי היטב, 170°).
מרכיבים שתצטרך
2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
רוטב חם שמן שומשוםרוטב חם שמן שומשום
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
4
מעבירים לצלחת הגשה.
5
מניחים לעמוד 15 דקות לפני הגילוף.
6
לסלסה מערבבים בקערה את השעועית, העגבניות, הבצל, הכוסברה ותערובת התיבול השמורה.
מרכיבים שתצטרך
גויה סאזוןגויה סאזון
כף אחת של בצל ירוק, חתוך לאורכים של 2.5 ס"מכף אחת של בצל ירוק, חתוך לאורכים של 2.5 ס"מ
1/2 פאונד גבינת צ'דר חדה, חתוכה לקוביות1/2 פאונד גבינת צ'דר חדה, חתוכה לקוביות
תוספות, אופציונליתוספות, אופציונלי
2 שקיות סזון גויה עם כוסברה ואנאטו2 שקיות סזון גויה עם כוסברה ואנאטו
Dientes De AjoDientes De Ajo
ציוד שתשתמש בו
ויניגרט ורז'וסויניגרט ורז'וס
7
מגישים עם צלי.

יין מומלץ: פינו נואר, מרלו, קברנה סוביניון

פריים ריב בתפריט? נסה להתאים עם פינו נואר, מרלו וקברנה סוביניון. בשר בקר ויין אדום הם שילוב קלאסי. בדרך כלל, נתחי בקר רזים יותר משתלבים עם אדומים קלים או בינוניים, כמו פינו נואר או מרלו, בעוד שנתחים שמנים יותר יכולים להתמודד עם אדום נועז, כמו קברנה סוביניון. ה-Totus Tuus Cava עם דירוג של 5 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 18 דולר לבקבוק.
טוטוס טווס קאווה
טוטוס טווס קאווה
Totus Tuus Cava מציג ניחוחות עזים של אפרסק, לימון וגרידת תפוז, עם מגע של ליקריץ. היין מרוכז, מישוש ודחוס בפה, בעל אופי ספוגי ואבני לטעמי ההדר, הבור והאניס שלו. מראה עושר וחיות בפה והגימור הבהיר ארוך.