קושימומחה
מוכן ב4 שעות, 10 דק.
מנות8
ציון בריאות10
מגזין

צלי צלעות עומדים חסינים בפני תקלות עם רוטב מחבת

צלי צלעות עומדים חסינים בפני תקלות עם רוטב מחבת
צלוי צלעות עומד חסין תקלות עם רוטב מחבת עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. צופה הדמות שלך? זה מתכון ללא גלוטן יש 882 קלוריות, 40 גרם חלבון, ו 78 גרם שומן למנה. והוא מתאים להגשה ל 8 מנות סועדים. המתכון הזה מכסה 22% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור יום ולנטין. לא הרבה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו -4 היו אומרים שהוא הגיע למקום. אם יש לכם מלח ופלפל, פלפל, חמאה ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותו. כדי להשתמש ב החמאה אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת חמאת קינמון כמו קינוח. החלטנו את המתכון הזה מגיע ציון כפית של 53%. הציון הזה מוצק. נסו צלי צלעות עומד עם רוטב קוניאק, צלי צלעות עומד עם רוטב בורדלייז, ו צלי צלעות עומדים עם רוטב פורצ'יני ובייקון (מתכונים דומים).

הוראות

1
לצלי: מחממים את התנור ל 375 מעלות צלזיוס. אפשר לצלי לעמוד בטמפרטורת החדר לפחות 1 שעה.
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
2
לשפשף צלי בכל רחבי עם תיבול הבית.
מרכיבים שתצטרך
2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות
3
מניחים את הצלי על מתלה בתבנית כשצד הצלעות כלפי מטה והצד השומני כלפי מעלה. צולים במשך שעה 1. מכבים את התנור. השאירו את הצלי בתנור אך אל תפתחו את דלת התנור למשך 3 שעות נוספות.
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
1 עד 1 1/2 כוסות שעועית מטוגנת, מחוממת היטב, מוסיפים מעט ציר עוף או מים כדי לאפשר מרקם חלק למריחה1 עד 1 1/2 כוסות שעועית מטוגנת, מחוממת היטב, מוסיפים מעט ציר עוף או מים כדי לאפשר מרקם חלק למריחה
4
שלושים עד ארבעים וחמש דקות לפני זמן ההגשה, סובבו את התנור ל 375 מעלות צלזיוס כדי לחמם את הצלי. אין להסיר את הצלי או לפתוח מחדש את דלת התנור מרגע הכנסת הצלי עד להגשה.
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
5
לרוטב המחבת: בזמן שהצלי נח, הכינו את רוטב התבנית. הסר את השומן מטפטפי התבנית.
מרכיבים שתצטרך
בקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולקבקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולק
ציוד שתשתמש בו
1 עד 1 1/2 כוסות שעועית מטוגנת, מחוממת היטב, מוסיפים מעט ציר עוף או מים כדי לאפשר מרקם חלק למריחה1 עד 1 1/2 כוסות שעועית מטוגנת, מחוממת היטב, מוסיפים מעט ציר עוף או מים כדי לאפשר מרקם חלק למריחה
6
מניחים את תבנית הצלייה על אש בינונית ומוסיפים את הציר והטימין. מביאים לרתיחה ומבשלים במשך 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
קישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשהקישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשה
1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק
ציוד שתשתמש בו
כרוב סגול, פרוס דקכרוב סגול, פרוס דק
7
מקציפים פנימה את רוטב הסטייק והחמאה.
מרכיבים שתצטרך
רוטב סטייקרוטב סטייק
שוקולדי חלב של הרשי'ס נשיקותשוקולדי חלב של הרשי'ס נשיקות
ציוד שתשתמש בו
1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר
8
מוסיפים מלח ופלפל לפי הטעם.
מרכיבים שתצטרך
צ'יפס טורטיה בטעם לייםצ'יפס טורטיה בטעם ליים
9
מגישים חם לצד צלי הצלעות.
מרכיבים שתצטרך
צלעותצלעות
10
מערבבים יחד את המלח, אבקת השום והפלפל השחור. יש לאחסן בכלי אטום עד 6 חודשים.
מרכיבים שתצטרך
פרוסות חצי ירח מלפפון אנגליפרוסות חצי ירח מלפפון אנגלי
עם 4 גרם שומן או פחות למנה (מומלץ: ביסק עגבניות שמנמן של איימי)עם 4 גרם שומן או פחות למנה (מומלץ: ביסק עגבניות שמנמן של איימי)
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק