צלי קדרה
צלי קדירה נטול גלוטן,, חלב חינם, וכל 30 מנה עיקרית. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים.. מנה זו מכילה סביב 30 גרם חלבון 35 גרם של שומן, וסך הכל 494 קלוריות. אם יש לכם חומץ בלסמי, מלח כשר, כמון, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב הבצל אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,Cupcakes תירס ממתקים כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 4 שעות ו -30 דקות. נסו בישול איטי צלי בלסמי, קל צלי בקר בלסמי-פחמימות נמוכות ללא גלוטן, ו מרק פשטידת עוף בסיר מיידי (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים את התנור ל 190-200 מעלות F.
מניחים מחבת רחבה, כבדה או מטגנים מחבת על אש גבוהה במשך 2 דקות. בינתיים, לשפשף את שני הצדדים של בשר עם מלח כמון. כאשר המחבת חם (חם מאוד) בשר חום משני הצדדים ולהסיר מן המחבת.
מוסיפים מספיק שמן צמחי כדי לכסות את תחתית המחבת ואז מוסיפים את הבצל והשום. מערבבים כל הזמן עד הבצל מתרכך.
מוסיפים את מיץ העגבניות, חומץ, זיתים וצימוקים. מביאים לרתיחה ולהפחית את הנוזל בחצי. צור נרתיק עם רדיד אלומיניום רחב, כבד חובה.
מניחים חצי תערובת נוזל/נתח מופחת על נייר, להוסיף את הצלי, ולאחר מכן העליון עם התערובת הנותרת. סגור את הנרתיק ועטוף בחוזקה שכבה שלמה נוספת של נייר כסף. מבשלים 3 עד 3 1/2 שעות או עד מזלג דוחף בקלות לתוך הבשר.
הסר מהתנור ומנוחה (עדיין עטוף) לפחות 1/2 שעה. חותכים את 1 בפינה של כיס לסכל ולנקז את הנוזל לתוך קערה או כוס מדידה.
הוסף חלק "chunkies" ו מחית עם בלנדר טבילה. חותכים בשר דק, או להתפרק עם מזלג.