קושימומחה
מוכן ב3 שעות, 5 דק.
מנות6
ציון בריאות39
מגזין

צלי קדרה בסגנון משפחתי

צלי קדרה בסגנון משפחתי
צלי קדרה בסגנון משפחתי עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מתכון זה מספק 6 מנות. עם 679 קלוריות, 56 גרם חלבון ו 37 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %43 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. גשו לסופר וקנו פטריות פורצ'יני, פלפל סדוק, בצל ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, ו3 היה אומר שזה פגע במקום. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 3 שעות ו-5 דקות. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן וקמאיות דיאט. נסו בישול איטי צלי בלסמי, צלי בקר משפחתי מועדף, ו עוף צלוי מועדף על המשפחה (מתכונים דומים).

הוראות

1
תראה איך להכין את המתכון הזה.
2
ציוד מיוחד: חוט הקצב, בלנדר טבילה
ציוד שתשתמש בו
בלנדר טבילהבלנדר טבילה
חוט קצביםחוט קצבים
3
מחממים התנור ל 325 מעלות F.
ציוד שתשתמש בו
בצל קצוץ (2 בצלים)בצל קצוץ (2 בצלים)
4
מפזרים את הבשר באופן שווה עם מלח, פלפל ושום מגורען. מסבך את הצלי עם חוט הקצב לצורה אחידה. זה יעזור לצלי לשמור על צורה אחידה בזמן שהוא צולה ולהפוך לפרוסות אפילו יותר.
מרכיבים שתצטרך
חמוצים כשריםחמוצים כשרים
1 שפופרת בצק פיצה מוכן שנקנה בחנות1 שפופרת בצק פיצה מוכן שנקנה בחנות
ג'לפנו, חתוך לרצועות דקותג'לפנו, חתוך לרצועות דקות
5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות
ציוד שתשתמש בו
חוט קצביםחוט קצבים
5
מניחים את פטריות פורצ ' יני לתוך קערה ומכסים עם 2 כוסות מים רותחים. להפריש ולאפשר את הפטריות לתלול ולספוג את המים במשך 20 דקות.
מרכיבים שתצטרך
8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות
רצועת קליפת לימון אחתרצועת קליפת לימון אחת
ציוד שתשתמש בו
הסוכריות של Peachie-oהסוכריות של Peachie-o
6
בתנור הולנדי גדול על חום גבוה, מוסיפים את החמאה והשמן. כאשר קצף החמאה מוסיף את הבשר הקרוש וצורב במשך 5 עד 6 דקות לכל צד, כולל הקצוות.
מרכיבים שתצטרך
1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון
ג'לפנו, חתוך לרצועות דקותג'לפנו, חתוך לרצועות דקות
בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
עלי פטרוזיליה טריים קרועיםעלי פטרוזיליה טריים קרועים
7
הסר לצלחת. באותו סיר מעל בינוני חום גבוה, להוסיף את הבצלים ואת שאלוט ומבשלים עד רק מתחיל caramelize, כ 15 דקות, ערבוב מדי פעם.
מרכיבים שתצטרך
כגון מנגולד שוויצרי, קולארדים, רפיני או ירוקי סלק, גבעולים גזומיםכגון מנגולד שוויצרי, קולארדים, רפיני או ירוקי סלק, גבעולים גזומים
3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות
ציוד שתשתמש בו
ענפי פטרוזיליה טריים, פרוסים דק, לקישוטענפי פטרוזיליה טריים, פרוסים דק, לקישוט
8
מוסיף את השום, סלרי וגזר ומבשלים עד הסלרי רק מתחיל להתרכך, על 5 דקות יותר.
מרכיבים שתצטרך
קוט דו רון או יין אדום יבש אחרקוט דו רון או יין אדום יבש אחר
עגבניות טריות בינוניות (בערך, קלופות וחתוכות לשישיותעגבניות טריות בינוניות (בערך, קלופות וחתוכות לשישיות
טבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוגטבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוג
9
מערבבים את רסק העגבניות ומשלבים. להבה עם מלאי בשר ויין, גירוד כל חתיכות השחמה מלמטה. מביאים לרתיחה ומבשלים במשך 5 דקות כדי לשרוף את האלכוהול מהיין.
מרכיבים שתצטרך
פיתות, מחוממות לפי הוראות האריזה, להגשהפיתות, מחוממות לפי הוראות האריזה, להגשה
מלאי בשרמלאי בשר
אלכוהולאלכוהול
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)
10
מוסיפים את המלוחה ואת הקורנית. מסננים את פטריות פורצ 'יני ומוסיפים לסיר יחד עם 1 כוס של נוזל פורצ' יני.
מרכיבים שתצטרך
8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות
2 כוסות שיני שום2 כוסות שיני שום
ציוד שתשתמש בו
ענפי פטרוזיליה טריים, פרוסים דק, לקישוטענפי פטרוזיליה טריים, פרוסים דק, לקישוט
11
מוסיפים את הבשר וכל מיצים מן הבשר בחזרה לסיר על גבי הירקות. מכסים את המחבת במכסה הדוק ומניחים בתנור. מבשלים במשך 45 דקות, מבשלים עם מיצי פאן, מחליפים את הכיסוי ומבשלים במשך 90 דקות נוספות.
מרכיבים שתצטרך
1 עוף צלוי שלם שנקנה בחנות (בערך 2 פאונד)1 עוף צלוי שלם שנקנה בחנות (בערך 2 פאונד)
ג'לפנו, חתוך לרצועות דקותג'לפנו, חתוך לרצועות דקות
ציוד שתשתמש בו
בצל קצוץ (2 בצלים)בצל קצוץ (2 בצלים)
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
ענפי פטרוזיליה טריים, פרוסים דק, לקישוטענפי פטרוזיליה טריים, פרוסים דק, לקישוט
12
הסר את הבשר ואת האוהל בקלילות עם רדיד אלומיניום. תשליך את צרור הקורנית. עם בלנדר טבילה, למזג את הירקות עד חלקה. התאימו את התיבול עם מלח ופלפל נוספים, לפי הטעם.
מרכיבים שתצטרך
כרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבןכרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבן
1 עוף צלוי שלם שנקנה בחנות (בערך 2 פאונד)1 עוף צלוי שלם שנקנה בחנות (בערך 2 פאונד)
4 קישואים קטנים, פרוסים לחתיכות של 1/4 אינץ'4 קישואים קטנים, פרוסים לחתיכות של 1/4 אינץ'
2 כוסות שיני שום2 כוסות שיני שום
ג'לפנו, חתוך לרצועות דקותג'לפנו, חתוך לרצועות דקות
ציוד שתשתמש בו
בלנדר טבילהבלנדר טבילה
רצועות פלפל אדום מתוק קלוי ועירית טחונה נוספת, לא חובהרצועות פלפל אדום מתוק קלוי ועירית טחונה נוספת, לא חובה
13
הסר את מחרוזת הקישורים, לחתוך את התבואה לחתיכות 2 אינץ ' ולהגיש מיד עם רוטב הירקות.
מרכיבים שתצטרך
1 עוף צלוי שלם שנקנה בחנות (בערך 2 פאונד)1 עוף צלוי שלם שנקנה בחנות (בערך 2 פאונד)
1 פאונד נקניקיית מייפל, בתפזורת או הוצאה ממעטפת קישורים גדולה1 פאונד נקניקיית מייפל, בתפזורת או הוצאה ממעטפת קישורים גדולה
6 שיני שום גדולות פרוסות דקות6 שיני שום גדולות פרוסות דקות