צלי קדרה עם בצל מקורמל וגזר קלוי עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? מתכון ואינו מכיל גלוטן, וחלב יש 1826 קלוריות, 65 גרם חלבון ו 153 גרם של שומן למנה. המתכון הזה מכסה %47 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לך שום, שרי, צלעות קצרות, ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול לעשות את זה. כדי להשתמש בשמן canolan אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,איבודי דובדבן-משמש כקינוח. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. נסו כריך הודו צלוי עם טפנד ארטישוק, בצל מקורמל ופלפלים אדומים קלויים, בצל מקורמל עם תפוחים וגזרים, ו כריכי רוסטביף עם בצל מקורמל (מתכונים דומים).
הוראות
1
הכינו צלי קדרה
מרכיבים שתצטרך
1.5 ק"ג דה לנגוה דה רז
ציוד שתשתמש בו
גב שומן חזיר
2
מיקמו מדפים בשליש העליון והתחתון של התנור וחימום מראש עד 350 ° F. בשר העונה באופן חופשי עם מלח ופלפל. בתנור הולנדי גדול או סיר ovenproof כבד על חום גבוה בינוני, שמן חום עד חם אבל לא מעשן.
מרכיבים שתצטרך
12 פרוסות דקות של חזיר מבושל לחלוטין (בערך
ג'לפנו, חתוך לרצועות דקות
טורטיות קמח טריות, להגשה
ציוד שתשתמש בו
2 ליימים, גרידה מ-1, מיץ משניהם
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
3
מוסיפים בשר בקר וצורב עד חום כהה פריך משני הצדדים, על 10 דקות בסך הכל.
מרכיבים שתצטרך
ג'לפנו, חתוך לרצועות דקות
4
להעביר בשר בקר לצלחת גדולה.
מרכיבים שתצטרך
ג'לפנו, חתוך לרצועות דקות
5
לשפוך שמן במחבת ולהשליך.
מרכיבים שתצטרך
טורטיות קמח טריות, להגשה
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוף
6
מוסיפים שרי ומבשלים שנחשפו, מגרדים חתיכות משחימות בתחתית מחבת, עד מופחתים בחצי, כ 5 דקות.
כאשר בשר הוא מכרז, להעביר מגש הגשה; אוהל עם נייר כסף. שומן רזה מנוזל בסיר. מסננים נוזל דרך מסננת בסדר, לחיצה על מוצקים עם גב של כף כדי לחלץ את כל המיצים, ואז להשליך מוצקים. להחזיר נוזל לסיר, להגדיר על חום גבוה, ולהביא לרתיחה. להפחית את החום בינוני ומבשל, חשוף, עד מופחת מעט, על 5 דקות. מיצים העונה לפי הטעם עם מלח ופלפל שחור טחון טרי.
מרכיבים שתצטרך
2 עד 3 כפות טבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוג שהוא
קפה מבושל חזק וחם
ג'לפנו, חתוך לרצועות דקות
מלח, לציפוי זכוכית
ציוד שתשתמש בו
עם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוף
שרימפס מוקפץ
גב שומן חזיר
19
יוצקים חצי מיצים לתוך קערה עם גזר ובצל; לזרוק לשלב.