קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות4
ציון בריאות100
מגזין

צליה: חזה ברווז ספייס שפשף

צליה: חזה ברווז ספייס שפשף
אם יש לך קינמון טחון, שמן זית, מיץ תפוזים, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב מיץ התפוזים אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,שרברט שזיפים עם מיץ תפוזים ויין שזיפים כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. נסו ספייס שפשף חזה ברווז בגריל עם אפרסק בגריל וסלט גבינת עיזים, רוזמרין שפשף חזה ברווז עם משמשים מקורמלים, ו הרב & Spice שפשף חזה הודו בגריל (מתכונים דומים).

הוראות

1
להביא מיץ תפוזים לרתיחה בסיר בינוני על חום גבוה. להפחית את החום בינוני לבשל עד מיץ מופחת על ידי חצי, על 5 עד 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
צלעות חזיר, חתוכות למחצה דקצלעות חזיר, חתוכות למחצה דק
תלתלי שוקולד לבן לאפייהתלתלי שוקולד לבן לאפייה
ציוד שתשתמש בו
גריסי פנינה לבניםגריסי פנינה לבנים
2
מוסיפים אוכמניות ומבשלים 2 דקות יותר.
מרכיבים שתצטרך
מים נוספיםמים נוספים
3
מניחים מסננת רשת בסדר על גבי קערה ומאמץ תערובת מיץ לקערה. להשליך מוצקים.
מרכיבים שתצטרך
תלתלי שוקולד לבן לאפייהתלתלי שוקולד לבן לאפייה
ציוד שתשתמש בו
עם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוףעם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוף
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
4
בקערה קטנה, מערבבים יחד חרדל, פפריקה, צ ' ילה דה ארבול, קינמון, אבקת חמישה תבלינים וכוסברה. תניח בצד.
מרכיבים שתצטרך
תפוחי אדמה, קלופים וחתוכים לקוביות בגודל 1/4 אינץ'תפוחי אדמה, קלופים וחתוכים לקוביות בגודל 1/4 אינץ'
2 (14 אונקיות. קופסאות שימורים) מרק עוף דל נתרן2 (14 אונקיות. קופסאות שימורים) מרק עוף דל נתרן
גלידת וניל ואגוזי פקאן נוספיםגלידת וניל ואגוזי פקאן נוספים
8 פרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטו8 פרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטו
נוזל-אונקיות מים טרייםנוזל-אונקיות מים טריים
ציוד שתשתמש בו
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
5
ציון עור ברווז באלכסון כל 1/2 אינץ'.
מרכיבים שתצטרך
ברווז שלםברווז שלם
6
חזה ברווז מברשת בכל רחבי עם שמן העונה עם מלח ופלפל. לשפשף תערובת תבלינים על צד העור של כל שד.
מרכיבים שתצטרך
4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות
חזה ברווזחזה ברווז
דַק-דַק-
2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות
7
תדליק ארובה אחת מלאה בפחם. כאשר כל הפחם מואר ומכוסה באפר אפור, יוצקים ומפיצים את הגחלים באופן שווה על פני השטח כולו של באח פחם. הגדר סבכת בישול במקום, לכסות גיל ולאפשר לחמם מראש במשך 5 דקות. לנקות ולשמן את הסורג הצלייה.
מרכיבים שתצטרך
לחם אגוזי מלך וצימוקיםלחם אגוזי מלך וצימוקים
דַק-דַק-
8
מניחים חזה ברווז על הגריל, צד העור למטה, עד השחמה פריך, על 5 עד 7 דקות. הפוך ולהמשיך לבשל, צחצוח ברווז כל דקה עם זיגוג כתום-אוכמניות, עד מיד לקרוא מדחום רושם 130 מעלות כאשר מוכנס לתוך אמצע השדיים.
מרכיבים שתצטרך
חזה ברווזחזה ברווז
מים נוספיםמים נוספים
3 מקלות בייגלה3 מקלות בייגלה
רוטב שומשום יפני מוכןרוטב שומשום יפני מוכן
ברווז שלםברווז שלם
ציוד שתשתמש בו
רוטב חם שמן שומשוםרוטב חם שמן שומשום
סמבל (משחת צ'ילי שום)סמבל (משחת צ'ילי שום)
9
הסר ברווז מן הגריל ולתת מנוחה במשך 5 עד 10 דקות. תחתוך ותגיש.
מרכיבים שתצטרך
ברווז שלםברווז שלם
ציוד שתשתמש בו
סמבל (משחת צ'ילי שום)סמבל (משחת צ'ילי שום)