צליה: חציל סיני עם ג'ינג'ר מתוק-מיסו להדביק
המתכון צליה: חציל סיני עם ג'ינג'ר מתוק-מיסו להדביק מוכן תוך כ 20 דקות, וזה בהחלט מדהים ללא גלוטן אפשרות לאוהבי אוכל סיני. והוא מתאים להגשה ל 4 מנות סועדים.. מנה אחת מכילה 547 קלוריות, 17 גרם חלבון ו 29 גרם שומן. גשו לסופר וקנו שמן שומשום, סוכר, שמן צמחי ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב זרעי שומשום אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,לחם בננה שומשום כקינוח. כמה אנשים באמת אהבו את המנה העיקרית. נסו צליה: חציל סיני עם שום ורוטב זנגביל, ברוקולי סיני עם ג'ינג'ר מיסו Garlicky, ו חצילים מזוגגים זנגביל (מתכונים דומים).
הוראות
בקערה קטנה, להקציף יחד סוכר, סאקה, מירין, ואורז חומץ עד הסוכר הוא מומס.
מוסיפים שירו מיסו וג ' ינג ' ר ומקציפים עד לשלב טוב. תניח בצד.
בקערה קטנה נוספת, לשלב שמנים צמחיים ושומשום. להבקיע את הצד הבשר של חצילים בתבנית צלב כל 1/2 אינץ ' בערך.
מברשת כל פיסת חצילים בכל רחבי עם תערובת השמן.
תדליק ארובה אחת מלאה בפחם. כאשר כל הפחם מואר ומכוסה באפר אפור, יוצקים ומפיצים את הגחלים באופן שווה על פני השטח כולו של באח פחם. הגדר סבכת בישול במקום, לכסות גיל ולאפשר לחמם מראש במשך 5 דקות. לנקות ולשמן את הסורג הצלייה. חצילים גריל, צד בשר למטה, על חום גבוה עד חום זהוב, 3 עד 5 דקות. הפוך ולהמשיך גריל עד מאוד מכרז, 3 עד 5 דקות יותר.
מניחים את החצילים, בשר בצד למעלה, על מגש.
מורחים כל מחצית עם כ 1 כף של הדבק זנגביל-מיסו.
מפזרים קלות עם זרעי שומשום קלוי ומגישים מיד.