קושימומחה
מוכן ב6 שעות
מנות20
ציון בריאות8
מגזין

צליה: נקניק עוף מנגו חריף

צליה: נקניק עוף מנגו חריף
לך לחנות ותביא פלפל, מנגו, מיץ מנגו ועוד מספר מצרכים לעשות היום. כדי להשתמש ב מנגו מיובש אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,גלידת קארי עם מנגו ופיסטוק כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 6 שעות נסו מרינדה צלייה מתובלת עבור עוף ופירות ים, צליה: תפוחים ממולאים נקניק, ו צליה: פלפלים ממולאים נקניק (מתכונים דומים).

הוראות

1
להביא מיץ מנגו לרתיחה בסיר קטן על אש בינונית. המשך להרתיח עד מעובה מופחת 1/4 כוס.
מרכיבים שתצטרך
תלתלי שוקולד לבן לאפייהתלתלי שוקולד לבן לאפייה
1 אננס לבן גדול או אננס רגיל1 אננס לבן גדול או אננס רגיל
ציוד שתשתמש בו
גריסי פנינה לבניםגריסי פנינה לבנים
2
הסר מהחום, קר לטמפרטורת החדר, ואז לקרר עד קר.
3
מערבבים עוף, מנגו, חלפיניו, כוסברה, שום, מלח, פפריקה ופלפל שחור בקערה גדולה. להירגע עד מוכן לטחון.
מרכיבים שתצטרך
עם 4 גרם שומן או פחות למנה (מומלץ: ביסק עגבניות שמנמן של איימי)עם 4 גרם שומן או פחות למנה (מומלץ: ביסק עגבניות שמנמן של איימי)
3 כפות שמן צמחי3 כפות שמן צמחי
1 כף חלפיניו, פרוס דק1 כף חלפיניו, פרוס דק
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
נוזל-אונקיות מים טרייםנוזל-אונקיות מים טריים
שום גויה®שום גויה®
1 אננס לבן גדול או אננס רגיל1 אננס לבן גדול או אננס רגיל
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
4
טוחנים את התערובת דרך למות קטן לתוך קערה להגדיר בקרח.
מרכיבים שתצטרך
התזה של ורמוטהתזה של ורמוט
ציוד שתשתמש בו
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
5
באמצעות קובץ מצורף משוט על מערבל לעמוד, לערבב על מהירות נמוכה במשך 1 דקה.
ציוד שתשתמש בו
קורט גדול מלח דקקורט גדול מלח דק
6
הוסף מיץ מנגו מופחת ומים, להגביר את המהירות בינונית, ומערבבים עד הנוזל משולב, על 1 דקה יותר.
מרכיבים שתצטרך
תלתלי שוקולד לבן לאפייהתלתלי שוקולד לבן לאפייה
1 אננס לבן גדול או אננס רגיל1 אננס לבן גדול או אננס רגיל
1 כוס גריסי פנינה לבנים1 כוס גריסי פנינה לבנים
7
טופס קציצת נקניק קטנה; מקום שאר תערובת נקניק במקרר. לבשל פטי במחבת קטנה על אש בינונית גבוהה עד מבושל דרך. לטעום ולהתאים תבלינים של נקניק במידת הצורך.
מרכיבים שתצטרך
למרקם חלק וניתן למריחהלמרקם חלק וניתן למריחה
6 כוסות קוביות מילוי לא מתובלות או לחם יבש חתוך לקוביות6 כוסות קוביות מילוי לא מתובלות או לחם יבש חתוך לקוביות
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
8
דברים נקניק לתוך תרמילי חזיר ולסובב לתוך קישורים 6 אינץ'. מקררים עד שמוכנים לבשל.
מרכיבים שתצטרך
6 כוסות קוביות מילוי לא מתובלות או לחם יבש חתוך לקוביות6 כוסות קוביות מילוי לא מתובלות או לחם יבש חתוך לקוביות
9
תדליק ארובה אחת מלאה בפחם. כאשר כל הפחם מואר ומכוסה באפר אפור, יוצקים ומפיצים את הגחלים באופן שווה על פני השטח כולו של באח פחם. הגדר סבכת בישול במקום, לכסות גיל ולאפשר לחמם מראש במשך 5 דקות. לנקות ולשמן את הסורג הצלייה. גריל מעל חום ישיר בינוני-גבוה עד הנקניק רושם 160 מעלות כאשר מדחום קריאה מיידית מוכנס באמצע הקישור.
מרכיבים שתצטרך
6 כוסות קוביות מילוי לא מתובלות או לחם יבש חתוך לקוביות6 כוסות קוביות מילוי לא מתובלות או לחם יבש חתוך לקוביות
לחם אגוזי מלך וצימוקיםלחם אגוזי מלך וצימוקים
דַק-דַק-
ציוד שתשתמש בו
רוטב חם שמן שומשוםרוטב חם שמן שומשום
סמבל (משחת צ'ילי שום)סמבל (משחת צ'ילי שום)
10
הסר מן הגריל, לתת מנוחה במשך 5 דקות, ומגישים.
ציוד שתשתמש בו
סמבל (משחת צ'ילי שום)סמבל (משחת צ'ילי שום)