צליה: נקניק עוף מנגו חריף
לך לחנות ותביא פלפל, מנגו, מיץ מנגו ועוד מספר מצרכים לעשות היום. כדי להשתמש ב מנגו מיובש אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,גלידת קארי עם מנגו ופיסטוק כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 6 שעות נסו מרינדה צלייה מתובלת עבור עוף ופירות ים, צליה: תפוחים ממולאים נקניק, ו צליה: פלפלים ממולאים נקניק (מתכונים דומים).
הוראות
להביא מיץ מנגו לרתיחה בסיר קטן על אש בינונית. המשך להרתיח עד מעובה מופחת 1/4 כוס.
הסר מהחום, קר לטמפרטורת החדר, ואז לקרר עד קר.
מערבבים עוף, מנגו, חלפיניו, כוסברה, שום, מלח, פפריקה ופלפל שחור בקערה גדולה. להירגע עד מוכן לטחון.
טוחנים את התערובת דרך למות קטן לתוך קערה להגדיר בקרח.
באמצעות קובץ מצורף משוט על מערבל לעמוד, לערבב על מהירות נמוכה במשך 1 דקה.
הוסף מיץ מנגו מופחת ומים, להגביר את המהירות בינונית, ומערבבים עד הנוזל משולב, על 1 דקה יותר.
טופס קציצת נקניק קטנה; מקום שאר תערובת נקניק במקרר. לבשל פטי במחבת קטנה על אש בינונית גבוהה עד מבושל דרך. לטעום ולהתאים תבלינים של נקניק במידת הצורך.
דברים נקניק לתוך תרמילי חזיר ולסובב לתוך קישורים 6 אינץ'. מקררים עד שמוכנים לבשל.
תדליק ארובה אחת מלאה בפחם. כאשר כל הפחם מואר ומכוסה באפר אפור, יוצקים ומפיצים את הגחלים באופן שווה על פני השטח כולו של באח פחם. הגדר סבכת בישול במקום, לכסות גיל ולאפשר לחמם מראש במשך 5 דקות. לנקות ולשמן את הסורג הצלייה. גריל מעל חום ישיר בינוני-גבוה עד הנקניק רושם 160 מעלות כאשר מדחום קריאה מיידית מוכנס באמצע הקישור.
הסר מן הגריל, לתת מנוחה במשך 5 דקות, ומגישים.