קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות4
ציון בריאות10
מגזין

צליה: עוף בצד הדרך המקסיקני עם בצל ירוק

צליה: עוף בצד הדרך המקסיקני עם בצל ירוק
המתכון צליה: עוף בצד הדרך המקסיקני עם בצל ירוק מוכן בערך בעוד 45 דקות. וזה בהחלט מדהים ללא גלוטן, חלב חינם, וראשוני אפשרות לאוהבי אוכל מקסיקני. מנה אחת מכילה 156 קלוריות, 0 גר' של חלבון, ו 15 גרם שומן. והוא יספק כ 4 מנות. המתכון הזה מכסה %4 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לכם קינמון טחון, טחון אנצ'ו צ' ילה אבקה, דרך כותש שום, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. מתכונים דומים: צלייה: מוג'ו בשר צלוי סטייק צלוי עם בצל צלוי, צליה: סלט רומיין עם חווה מתובלת, עגבניות, בצל מטוגן, ו צליה: גרין צ'ילה טורקיה המבורגרים.

הוראות

1
להדליק ארובה 3/4 מלא פחם. בעוד הפחם הוא תאורה, לערבב את כל החומרים עבור לשפשף יחד בקערה קטנה.
מרכיבים שתצטרך
2
כאשר הפחם מואר במלואו ומכוסה באפר אפור, יוצקים גחלים החוצה ומסדרים אותם בצד אחד של באח הפחם, שומרים על הצד השני ריק.
3
מניחים את העוף על הצד הקריר של הגריל, צד העור למטה, ומברישים את הצד החשוף עם לשפשף רטוב. הפוך את העוף וסרק את הצד השני עם לשפשף. מכסים את הגריל ומבשלים, מתבלים מדי פעם עם כל לשפשף שנותר, ב 350 מעלות עד מדחום קריאה מיידית קורא 165 מעלות כאשר מוכנס לתוך החלק העבה ביותר של השד, על 45 דקות.
מרכיבים שתצטרך
4
הסר את העוף מן הגריל ולאפשר לנוח במשך 10 עד 15 דקות.
מרכיבים שתצטרך
5
בזמן שהעוף נח, מברישים את הבצלים בשמן זית ומתבלים במלח.
מרכיבים שתצטרך
6
מניחים את הבצל על הצד החם של הגריל ומבשלים עד רך משחימים, על 5 דקות לכל צד.
מרכיבים שתצטרך
7
כדי לשרת, לחתוך את העוף לרבעים, העליון עם בצל ירוק סלסה tomatillo.
מרכיבים שתצטרך

יין מומלץ: פינו נואר, ריזלינג, ורוד נוצץ

מקסיקני ניתן לזווג עם פינו נואר, ריזלינג, רוזה נוצץ. יינות לבנים חומציים כמו ריזלינג או אדומים בעלי טאנין נמוך כמו פינו נואר יכולים לעבוד היטב עם מנות מקסיקניות. רוזה נוצץ הוא זיווג בטוח מדי. יין אחד שאתה יכול לנסות הוא WindRacer נהר רוסי פינו נואר. יש לו 4.7 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 60 דולר.
WindRacer נהר רוסי פינו נואר
WindRacer נהר רוסי פינו נואר
ניחוחות יפים של sassafras, מוקה ווש שחור להפגין את האישיות הייחודית, נועזת של עמק הנהר הרוסי. טעמים ברורים של פירות brambly, אלון מתוק ופלפל לבן להוביל יין רחב ומאוזן עם חומציות מזון ידידותי. הימים החמים, שטופי השמש והלילות הערפיליים הקרים של הנהר הרוסי הם אופטימליים עבור פינו נואר-היינות בעלי מרקם ומשקל רב מבלי להיות מוגזמים או לאבד את חומציותם הטבעית. ניחוחות וטעמים עמוקים, כהים קלאסיים הנהר הרוסי ידוע לזרוח דרך היין הזה.