צליה: עוף בצד הדרך המקסיקני עם בצל ירוק
המתכון צליה: עוף בצד הדרך המקסיקני עם בצל ירוק מוכן בערך בעוד 45 דקות. וזה בהחלט מדהים ללא גלוטן, חלב חינם, וראשוני אפשרות לאוהבי אוכל מקסיקני. מנה אחת מכילה 156 קלוריות, 0 גר' של חלבון, ו 15 גרם שומן. והוא יספק כ 4 מנות. המתכון הזה מכסה %4 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לכם קינמון טחון, טחון אנצ'ו צ' ילה אבקה, דרך כותש שום, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. מתכונים דומים: צלייה: מוג'ו בשר צלוי סטייק צלוי עם בצל צלוי, צליה: סלט רומיין עם חווה מתובלת, עגבניות, בצל מטוגן, ו צליה: גרין צ'ילה טורקיה המבורגרים.
הוראות
להדליק ארובה 3/4 מלא פחם. בעוד הפחם הוא תאורה, לערבב את כל החומרים עבור לשפשף יחד בקערה קטנה.
כאשר הפחם מואר במלואו ומכוסה באפר אפור, יוצקים גחלים החוצה ומסדרים אותם בצד אחד של באח הפחם, שומרים על הצד השני ריק.
מניחים את העוף על הצד הקריר של הגריל, צד העור למטה, ומברישים את הצד החשוף עם לשפשף רטוב. הפוך את העוף וסרק את הצד השני עם לשפשף. מכסים את הגריל ומבשלים, מתבלים מדי פעם עם כל לשפשף שנותר, ב 350 מעלות עד מדחום קריאה מיידית קורא 165 מעלות כאשר מוכנס לתוך החלק העבה ביותר של השד, על 45 דקות.
הסר את העוף מן הגריל ולאפשר לנוח במשך 10 עד 15 דקות.
בזמן שהעוף נח, מברישים את הבצלים בשמן זית ומתבלים במלח.
מניחים את הבצל על הצד החם של הגריל ומבשלים עד רך משחימים, על 5 דקות לכל צד.
כדי לשרת, לחתוך את העוף לרבעים, העליון עם בצל ירוק סלסה tomatillo.