קושימומחה
מוכן ב8 שעות, 30 דק.
מנות6
ציון בריאות26
מגזין

צלייה בלונדון

צלייה בלונדון
London Broil i is a ללא גלוטן וללא לקטוז ומספק כ 6 מנות. מנה זו מכילה כ 37 גרם חלבון 12 גרם של שומן, וסך הכל 273 קלוריות. המתכון הזה מכסה %20 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זה עובד היטב כמנה עיקרית. גשו לסופר וקנו רוטב סויה, סטייק עגול, שמן צמחי ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. . זמן הכנת המתכון כ 8 שעות ו-30 דקות. , שהוא מוצק. נסו צלייה בלונדון, צלייה בלונדון, ו צלייה בלונדון (מתכונים דומים).

הוראות

1
בקערה קטנה, מערבבים יחד שום, רוטב סויה, שמן, קטשופ, אורגנו ופלפל שחור. נקב בשר במזלג משני הצדדים.
מרכיבים שתצטרך
עם 4 גרם שומן או פחות למנה (מומלץ: ביסק עגבניות שמנמן של איימי)עם 4 גרם שומן או פחות למנה (מומלץ: ביסק עגבניות שמנמן של איימי)
צלי חזיר שלם, קצוץצלי חזיר שלם, קצוץ
חבילת בשר חזיר פרוס דקחבילת בשר חזיר פרוס דק
עד 6 לחמניות המבורגר, מפוצלות, אופציונליעד 6 לחמניות המבורגר, מפוצלות, אופציונלי
שום גויה®שום גויה®
מים כדי לאפשרמים כדי לאפשר
דַק-דַק-
ציוד שתשתמש בו
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
2
מניחים בשר ומרינדה בשקית פלסטיק גדולה resealable. להכניס למקרר 8 שעות, או ללילה.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כוס פטריות שיטאקי, חתוכות לרבעים1/2 כוס פטריות שיטאקי, חתוכות לרבעים
מים כדי לאפשרמים כדי לאפשר
ציוד שתשתמש בו
3 כוסות (6 אונקיות) בצל מטוגן מקורי של French's® או צ'דר3 כוסות (6 אונקיות) בצל מטוגן מקורי של French's® או צ'דר
3
מחממים גריל לחום בינוני-גבוה.
ציוד שתשתמש בו
סמבל (משחת צ'ילי שום)סמבל (משחת צ'ילי שום)
4
שמן קלות באח הגריל.
מרכיבים שתצטרך
דַק-דַק-
ציוד שתשתמש בו
סמבל (משחת צ'ילי שום)סמבל (משחת צ'ילי שום)
5
מניחים סטייק על הגריל, ומשליכים מרינדה. מבשלים 5 עד 8 דקות לכל צד, בהתאם לעובי. לא לבשל יתר על המידה, כפי שהוא טוב יותר בצד הנדיר.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כוס פטריות שיטאקי, חתוכות לרבעים1/2 כוס פטריות שיטאקי, חתוכות לרבעים
עגבניות רומא, ללא ליבה, חצויות וחתוכות לקוביותעגבניות רומא, ללא ליבה, חצויות וחתוכות לקוביות
ציוד שתשתמש בו
סמבל (משחת צ'ילי שום)סמבל (משחת צ'ילי שום)

יין מומלץ: מרלו, קברנה סוביניון, פינו נואר

סטייק בתפריט? נסה זיווג עם מרלו, קברנה סוביניון ופינו נואר. אחרי הכל, בשר בקר ויין אדום הם שילוב קלאסי. בדרך כלל, סטייקים רזים הולכים טוב עם אדום בהיר או בעל גוף בינוני, כגון פינו נואר או מרלו, בעוד סטייקים שמנים יותר יכולים להתמודד עם אדום נועז, כגון קברנה סובינגון. המרלו של אבלון נאפה עם 4.4 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 11 דולר לבקבוק.
אוולון נאפה מרלו
אוולון נאפה מרלו
מרלו 2010 מראה את עומקו עם צבע נופך עשיר. ניחוחות של שזיף, קומפוט אפרסק, טבק, ריבס ואניס ממלאים את הכוס. סוכר מקורמל והערות וניל מהזדקנות עץ אלון משלימים את ניחוחות הפרי הבשל. מאפייני פרי ההרים מראים את עוצמת טעמי הפירות. הכניסה נהנית הערות ברי מתוק של olallieberry, ואחריו סיום של שימורי אוכמניות. האלון העניק טעמים של מוקה ובריוש קלוי, אשר זוג עם ולהשלים את שכבות הפרי העשיר. טאנינים מזוקקים תומכים ביין מאוזן זה. כשמרלו במשקל בינוני / כבד זה מתפתח בזכוכית, אפשר ליהנות מתווים עסיסיים ואפלים, מגע של תבלין קקאו המתפתח באמצע וגימור מתמשך.