צלייה בלונדון היא אולי המנה העיקרית שאתם מחפשים. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 40 גרם חלבון 24 גרם של שומן, וסך הכל 384 קלוריות. מתאים ל-4 מנות. כמה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-77 היו אומרים שזה פגע במקום. אם יש לכם פלפל לימון, חומץ טרגון, מיץ לימוןוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זוהי אפשרות טובה אם אתה מחפש תפריט ללא גלוטן חלב חינם, וכל 30 דיאט. . הכנת המנה לוקחת כ 4 שעות ו-20 דקות. נסו צלייה בלונדון, צלייה בלונדון, ו צלייה בלונדון (מתכונים דומים).
הוראות
1
ציון העליון והתחתון של בשר עם 1 1/2 אינץ ' דפוס מרובע, וציון בצד.
מרכיבים שתצטרך
בשר
2
מפזרים בשר בנדיבות עם מרכך בשר לא רצוי, ולאחר מכן פירס עם מזלג 1/8 אינץ ' זה מזה ולפחות חצי דרך דרך הבשר משני הצדדים.
סטייק עובד ממש טוב עם מרלו, קברנה סוביניון, ופינו נואר. אחרי הכל, בשר בקר ויין אדום הם שילוב קלאסי. בדרך כלל, סטייקים רזים הולכים טוב עם אדום בהיר או בעל גוף בינוני, כגון פינו נואר או מרלו, בעוד סטייקים שמנים יותר יכולים להתמודד עם אדום נועז, כגון קברנה סובינגון. אתה יכול לנסות את "רבבל מרלו". מבקרים די אוהבים את זה עם דירוג של 4.1 מתוך 5 כוכבים ומחיר של כ -20 דולר לבקבוק.