צלע חזיר ג'מייקני בגריל עם סלסה מנגו
צלעות חזיר בגריל ג'מייקני עם סלסה מנגו יכול להיות רק מקסיקני מתכון שאתה מחפש. והוא מתאים להגשה ל 4 מנות סועדים.. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? מתכון ואינו מכיל גלוטן, וחלב יש 423 קלוריות, 46 גרם חלבון ו 21 גרם של שומן למנה. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור יום העצמאות. לך לחנות ותביא מלח, פלפל סדוק, פלפל טחון, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. כדי להשתמש ב המנגו אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,ביסקוויטים מנגו פליאו עם חמאת מנגו כקינוח. נסו חזיר ג'מייקני בגריל ללא עצמות עם בננה קלויה סלסה מנגו, סלמון ג'מייקני אידיוט וסלסה אננס מנגו, ו עוף צלוי ג'מייקני עם רוטב מנגו (מתכונים דומים).
הוראות
בקערת זכוכית או פלסטיק קטנה, מערבבים את החומרים לתיבול אידיוט. לשפשף באופן שווה על שני הצדדים של חזיר. כיסוי; להכניס למקרר לפחות 30 דקות אבל לא יותר מ 1 שעה כדי למזג טעמים.
בינתיים, בקערה קטנה, מערבבים מרכיבי סלסה; מכסים ומקררים עד תקופת המאסר.
מניחים חזיר על גריל מעל חום בינוני. מכסה גריל; לבשל על 15 דקות, מפנה פעם אחת, עד כבר לא ורוד כאשר לחתוך ליד עצם ובשר מדחום מוכנס במרכז קורא 71°.
יין מומלץ: פינו נואר, ריזלינג, ורוד נוצץ
מקסיקני בתפריט? נסה זיווג עם פינו נואר, ריזלינג ורוזה נוצץ. יינות לבנים חומציים כמו ריזלינג או אדומים בעלי טאנין נמוך כמו פינו נואר יכולים לעבוד היטב עם מנות מקסיקניות. רוזה נוצץ הוא זיווג בטוח מדי. הפסגה חץ וקשת Willamette עמק פינו נואר עם דירוג 4.9 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 40 דולר לבקבוק.
![פסגת חץ וקשת ווילאמט עמק פינו נואר]()
פסגת חץ וקשת ווילאמט עמק פינו נואר
ארומטי בעוז, יין זה משלב באומץ זוג ייחודי עמק וילאמט subappellations תחת פקק אחד. נוכחותו מורגשת מיד בצורה של ניחוח מונע בושם וחודר של שומר, תות, אניס מיובש. על החיך, פינו נואר הוא מוצק ומלא חיים,עם שפע של הערות אוכמניות בר.פיוזינג האלגנטיות של גבעות דנדי, השריר הגולמי של גבעות אולה-אמיטי, ואת הטבע כהה הפרי של כרם שיאה, יין זה מאפיין את הרוח של העמק. עם טאנינים מוצקים מעט בהירות בסיסית,הוא מלא, מאוזן, וראוי לומר פינו נואר. בציר 2018 המדהים חוגג איזון, מרקם, וצבע אינטנסיבי, ואת היין הזה מבטא בצורה מסודרת את כל האמור לעיל.