צלע ראשונה צלויה עם טימין ומרסלה
צלע ראשונה צלויה עם טימין ומרסלה לוקחת בערך 3 שעות ו -20 דקות מתחילתו ועד סופו. אתה מקבל מנה עיקרית שמספיקה ל 6 מנות. מנה אחת של צלחת זו מכילה סביב 63 גרם חלבון, 126 גרם שומן, ובסך הכל 1491 קלוריות. 366 אנשים ניסו ואהבו את המתכון הזה. לכו לחנות ואספו שורש חץ, צלי צלעות בקר, מלח כשר ועוד מספר מצרכים להכנתו היום. יום האהבה יהיה עוד יותר מיוחד עם המתכון הזה. זה הביא לך על ידי אוכלרשת. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר ללא גלוטן וקטוגני דיאטה. עם כפית ציון 75%, המנה הזו מוצקה. מתכונים דומים: צלע ראשונה צלויה עם טימין ומרסלה, פריים ריב עם מרסלה-רוטב פטריות, ו צלע ראשונה צלויה עם טימין או ג'וס.
הוראות
צפו כיצד להכין את המתכון הזה.
לבשר הבקר: אפשר לבשר לעמוד בטמפרטורת החדר לפני הצלייה, 30 דקות.
מניחים מתלה לתנור במרכז התנור. מחממים את התנור ל 425 מעלות צלזיוס.
מערבבים יחד את הטימין, המלח, הפלפל והשום בקערה קטנה. הכינו חריצים באורך 1 אינץ', בעומק 1/2 אינץ ' על כל הבשר בעזרת סכין קילוף. משפשפים את תערובת השום לתוך החריצים ועל שאר הבשר.
מניחים את הבשר, בצד השומן כלפי מעלה, בתבנית צלייה רדודה. צולים במשך 45 דקות. מכסים את הבשר בנייר כסף וממשיכים לצלות עד שמדחום בשר המוחדר ישר למרכז הבשר רושם 145 מעלות צלזיוס למשך בינוני-נדיר, 65 עד 75 דקות.
מניחים את הצלי על תבנית עם נייר אפייה ואוהל בנייר כסף. אפשר לנוח 20 דקות.
שלב את כל המיצים מהבשר המנוח עם המרק, המרסלה, שורש החץ והטימין בסיר בינוני. מביאים לרתיחה תוך ערבוב מתמיד. מנמיכים את האש ומבשלים עד לסמיכות, 20 דקות.
מקציפים פנימה את החמאה לתערובת אחידה ומתבלים במלח ופלפל.
יוצקים את הרוטב לקנקן הגשה. פורסים את הצלי לפרוסות בעובי 1/2 אינץ ' ומסדרים על מגש.
יין מומלץ: פינו נואר, מרלו, קברנה סוביניון
פריים ריב עובד ממש טוב עם פינו נואר, מרלו וקברנה סוביניון. בקר ויין אדום הם שילוב קלאסי. באופן כללי, נתחי בקר רזים יותר משתלבים היטב עם אדומים בהירים או בינוניים, כמו פינו נואר או מרלו, בעוד שנתחים שמנים יותר יכולים להתמודד עם אדום נועז, כמו קברנה סובינוןון. יין אחד שאתה יכול לנסות הוא סיגלס רוזס של פינו נואר. יש לו 4.4 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 12 דולר.
![סיגלאס רוז של פינו נואר]()
סיגלאס רוז של פינו נואר
השתקפות יפה של טרואר החוף הבתולי של מחוז מונטריי, רוזספיטל נפתחת עם תותי בר ריחניים ועלי כותרת של ורדים מיובשים על האף. טעמים של דובדבן עסיסיפטל בשלים מאוזנים על ידי חומציות מרעננת וגימור פריך ונקי. היין התוסס הזה הוא שותף תפריט מגוון, שמשתלב בצורה יוצאת דופן עם פרושוטו ועוגות מלון או סרטנים עם איולי חריף.