קושימומחה
מוכן ב18 שעות, 40 דק.
מנות8
ציון בריאות12
מגזין

צלעות אחורית של תינוק בחצר האחורית

צלעות אחורית של תינוק בחצר האחורית
גשו לסופר וקנו רוטב ווסטרשייר, מדפים מלאים, צלעות חזיר עם גב של תינוק, תערובת מרגריטה ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב תערובת מרגריטה אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,מרגריטה פאי כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 18 שעות ו-40 דקות. המתכון הזה מתאים לרגישים לגלוטן וחלב. נסו צלעות הגב של דן-אתה יכול לעשות צלעות טעימות, BBQ צלעות בייבי גב, ו צלעות בייבי גב (מתכונים דומים).

הוראות

1
תראה איך להכין את המתכון הזה.
2
מניחים כל מדף צלעות על גיליון רחב במיוחד, כבד חובה אלומיניום לסכל. (רדיד צריך להיות 4 אינץ ' יותר מאשר הצלעות משני קצותיו.) מדפים העונה בנדיבות עם מלח כשר ומפזרים כל מדף עם 3 כפות של לשפשף. הפעל את הצלעות, צד הבשר למטה, ולאטום בחוזקה כל כיס לסכל.
מרכיבים שתצטרך
תפוחי אדמה רדומים, בערך 6 אונקיות כל אחדתפוחי אדמה רדומים, בערך 6 אונקיות כל אחד
מים כדי לאפשרמים כדי לאפשר
(מקיט, היקורי או אלמון)(מקיט, היקורי או אלמון)
2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות
ציוד שתשתמש בו
כפית אחת של מיץ לימון GOYA®כפית אחת של מיץ לימון GOYA®
3
מניחים על מחבת חצי גיליון ומקררים בין לילה.
ציוד שתשתמש בו
דַק-דַק-
4
למחרת מחממים את התנור ל-250 מעלות.
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
5
מערבבים את מיץ תפוזים ומרגריטה לערבב בכוס מדידה נוזלית. פתח 1 קצה של כל נרתיק באופן שווה לחלק את הנוזל בין 2 שקיות. אטמו מחדש את השקיות והניחו את מחבת הסדין בתנור למשך 2 שעות.
מרכיבים שתצטרך
תערובת מרגריטהתערובת מרגריטה
צלעות חזיר, חתוכות למחצה דקצלעות חזיר, חתוכות למחצה דק
ציוד שתשתמש בו
סוכריות ראש אווירסוכריות ראש אוויר
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
דַק-דַק-
6
הסר את הצלעות מהתנור, לפתוח בזהירות 1 קצה של כל כיס ושופכים את הנוזל צליה לתוך כוס מדידה חסינת חום. לאטום מחדש את שקיות ולמקם אותם ואת כוס המדידה של נוזל למקרר עד 8 שעות.
מרכיבים שתצטרך
(מקיט, היקורי או אלמון)(מקיט, היקורי או אלמון)
ציוד שתשתמש בו
סוכריות ראש אווירסוכריות ראש אוויר
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
7
השומן בנוזל הצלייה יהיה מוצק על החלק העליון וניתן להסיר בשלב זה.
8
להעביר את הנוזל לסיר קטן ולהוסיף את הדבש, קטשופ, רוטב ווסטרשייר, אבקת אספרסו ופלפל קאיין.
מרכיבים שתצטרך
שעועית ירוקה כבושהשעועית ירוקה כבושה
אספרסו מיידיאספרסו מיידי
1 ג'לפנו טרי שלם1 ג'לפנו טרי שלם
חבילת בשר חזיר פרוס דקחבילת בשר חזיר פרוס דק
1-1/4 כוסות דגני מוזליקס עם צימוקים, תמרים ושקדים1-1/4 כוסות דגני מוזליקס עם צימוקים, תמרים ושקדים
ציוד שתשתמש בו
5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות
9
להקציף לשלב. הגדר מעל חום בינוני גבוה ולהפחית זיגוג, כ 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
רוטב שומשום יפני מוכןרוטב שומשום יפני מוכן
ציוד שתשתמש בו
1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר
10
הגדר גריל גז בינוני גבוה ולאפשר לחמם במשך 10 דקות.
ציוד שתשתמש בו
סמבל (משחת צ'ילי שום)סמבל (משחת צ'ילי שום)
11
חותכים כל לוח לשניים ומניחים אותם על הגריל, בצד הבשר למטה, לסגור את המכסה ולהפחית את החום בינוני. השאר לבד במשך 3 דקות. הפוך ומבשל עוד 3 דקות. הפוך ומבשל במשך 3 דקות בכל צד 1 יותר זמן או עד כל צלע יש char נחמד.
ציוד שתשתמש בו
סמבל (משחת צ'ילי שום)סמבל (משחת צ'ילי שום)
12
הסר את הצלעות מהגריל ללוח חיתוך. וחותכים 2 מנות צלעות, באמצעות מזמרה במטבח.
מרכיבים שתצטרך
(מקיט, היקורי או אלמון)(מקיט, היקורי או אלמון)
ציוד שתשתמש בו
קרש חיתוךקרש חיתוך
סמבל (משחת צ'ילי שום)סמבל (משחת צ'ילי שום)
13
מוסיפים את הצלעות וחצי זיגוג לקערה גדולה הגשה לזרוק מעיל ביסודיות.
מרכיבים שתצטרך
רוטב שומשום יפני מוכןרוטב שומשום יפני מוכן
(מקיט, היקורי או אלמון)(מקיט, היקורי או אלמון)
ציוד שתשתמש בו
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
14
מגישים את הזיגוג הנותר בצד.
מרכיבים שתצטרך
רוטב שומשום יפני מוכןרוטב שומשום יפני מוכן
15
מניחים את כל החומרים במיכל אטום לרעוד לשלב. חנות עד 3 חודשים.
מרכיבים שתצטרך
צ'יפס טורטיה בטעם לייםצ'יפס טורטיה בטעם ליים