צלעות אחורית של תינוק בחצר האחורית
גשו לסופר וקנו רוטב ווסטרשייר, מדפים מלאים, צלעות חזיר עם גב של תינוק, תערובת מרגריטה ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב תערובת מרגריטה אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,מרגריטה פאי כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 18 שעות ו-40 דקות. המתכון הזה מתאים לרגישים לגלוטן וחלב. נסו צלעות הגב של דן-אתה יכול לעשות צלעות טעימות, BBQ צלעות בייבי גב, ו צלעות בייבי גב (מתכונים דומים).
הוראות
תראה איך להכין את המתכון הזה.
מניחים כל מדף צלעות על גיליון רחב במיוחד, כבד חובה אלומיניום לסכל. (רדיד צריך להיות 4 אינץ ' יותר מאשר הצלעות משני קצותיו.) מדפים העונה בנדיבות עם מלח כשר ומפזרים כל מדף עם 3 כפות של לשפשף. הפעל את הצלעות, צד הבשר למטה, ולאטום בחוזקה כל כיס לסכל.
מניחים על מחבת חצי גיליון ומקררים בין לילה.
למחרת מחממים את התנור ל-250 מעלות.
מערבבים את מיץ תפוזים ומרגריטה לערבב בכוס מדידה נוזלית. פתח 1 קצה של כל נרתיק באופן שווה לחלק את הנוזל בין 2 שקיות. אטמו מחדש את השקיות והניחו את מחבת הסדין בתנור למשך 2 שעות.
הסר את הצלעות מהתנור, לפתוח בזהירות 1 קצה של כל כיס ושופכים את הנוזל צליה לתוך כוס מדידה חסינת חום. לאטום מחדש את שקיות ולמקם אותם ואת כוס המדידה של נוזל למקרר עד 8 שעות.
השומן בנוזל הצלייה יהיה מוצק על החלק העליון וניתן להסיר בשלב זה.
להעביר את הנוזל לסיר קטן ולהוסיף את הדבש, קטשופ, רוטב ווסטרשייר, אבקת אספרסו ופלפל קאיין.
להקציף לשלב. הגדר מעל חום בינוני גבוה ולהפחית זיגוג, כ 10 דקות.
הגדר גריל גז בינוני גבוה ולאפשר לחמם במשך 10 דקות.
חותכים כל לוח לשניים ומניחים אותם על הגריל, בצד הבשר למטה, לסגור את המכסה ולהפחית את החום בינוני. השאר לבד במשך 3 דקות. הפוך ומבשל עוד 3 דקות. הפוך ומבשל במשך 3 דקות בכל צד 1 יותר זמן או עד כל צלע יש char נחמד.
הסר את הצלעות מהגריל ללוח חיתוך. וחותכים 2 מנות צלעות, באמצעות מזמרה במטבח.
מוסיפים את הצלעות וחצי זיגוג לקערה גדולה הגשה לזרוק מעיל ביסודיות.
מגישים את הזיגוג הנותר בצד.
מניחים את כל החומרים במיכל אטום לרעוד לשלב. חנות עד 3 חודשים.