צלעות בגריל עם רוטב ברביקיו דובדבן קולה
מתכון צלעות בגריל עם רוטב ברביקיו קולה דובדבנים יכול לספק את התשוקה האמריקאית שלך בערך 2 שעות. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? מתכון ואינו מכיל גלוטן, וחלב יש 858 קלוריות, 74 גרם חלבון ו 45 גרם של שומן למנה. אתה מקבל מנה עיקרית שמספיקה ל 6 מנות. אם יש לך תערובת פלפל שום, רוטב ברביקיו, רוטב חריף באפלו כנף, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. למתכון הזה מבטי קרוקר יש 1 מעריצים. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור יום העצמאות. מתכונים דומים: צלעות ברביקיו עם מתכון רוטב קולה, צלעות בייבי גב עם רוטב ברביקיו קולה, ו גריל מעורב עם רוטב ברביקיו שרי קולה.
הוראות
חותכים צלעות לחלקים בגודל ההגשה. לשפשף צלעות עם מלח מתובל, פלפל שום וג ' ינג ' ר.
מניחים צלעות במחבת 15x10x1 אינץ', חופפים מעט.
אופים חשפו כ 1 שעה 30 דקות או עד מכרז.
בינתיים, בסיר 2 ליטר, לערבב רוטב ברביקיו, קולה, שימורים, חרדל ורוטב כנף באפלו.
חום לרתיחה; להפחית את החום בינוני-נמוך. מבשלים חשפו 30 עד 40 דקות, תוך ערבוב מדי פעם, עד הטעמים מעורבבים והרוטב מעובה מעט.
חום גחלים או גריל גז לחום ישיר. כיסוי וצלעות גריל מעל חום בינוני 10 עד 15 דקות, מפנה וצחצוח מדי פעם עם תערובת רוטב ברביקיו לזיגוג.
חום שנותר תערובת רוטב ברביקיו לרתיחה; להרתיח ומערבבים 1 דקה.