צלעות בגריל עם רוטב עגבניות ופובלנו צ'ילה
צלעות בגריל עם רוטב עגבניות ופובלנו צ'ילה עשויה להיות בדיוק המנה העיקרית שאתה מחפש. מתכון זה מכסה 34% מהדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. מנה אחת מכילה 711 קלוריות, 48 גרם חלבון ו-54 גרם שומן. והוא מתאים להגשה ל 4 מנות סועדים. 12 אנשים שמחו שניסו את המתכון הזה. מההכנה ועד הצלחת, המתכון הזה לוקח בערך שעה ו-50 דקות. זה מושלם עבור הרביעי ביולי. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר דיאטה נטולת גלוטן, נטולת חלב וקטוגנית. גשו לסופר וקנו זרעי שומר, מלח כשר, צ'ילי פובלנו ועוד מספר מצרכים כדי להכין אותו היום. עם ציון ספונקולרי של 82%, המנה הזו אדירה. אם אהבתם את המתכון הזה, תסתכל על המתכונים הדומים הבאים: צלעות בגריל עם רוטב עגבניות ופובלנו צ'ילי, צלעות בגריל עם סלט עגבניות ורוטב צ'ימיצ'ורי, וצלעות בגריל עם סלט עגבניות ורוטב צ'ימיצ'ורי.
הוראות
צפו איך מכינים את המתכון הזה.
מניחים את הצ'ילי ישירות על להבת גז או מניחים על גריל עד שהם משחירים מכל הצדדים ומתרככים, 5 עד 6 דקות.
מניחים את הצ'ילי הצלוי בקערה. מכסים ונותנים להם לאדות, 10 עד 15 דקות. מקלפים את הצ'ילי.
חותכים את הגבעולים, חוצים את הצ'ילי לאורכו לשניים ומגרדים את הזרעים. קוצצים גס את הצ'ילי.
מערבבים במכתש את האורגנו, זרעי השומר והפלפל האדום הכתוש. טוחנים עם עלי לאבקה גסה.
מחממים את שמן הזית במחבת בינונית על אש בינונית.
מוסיפים את תערובת עשבי התיבול ומערבבים עד לריח והשמן מבעבע, 1 עד 2 דקות.
מוסיפים את השום ומערבבים 30 שניות.
מוסיפים את העגבניות המרוסקות, המרק, רסק העגבניות והפובלנוס הקצוץ. מביאים לרתיחה, תוך טריפה לתערובת. מנמיכים את האש לנמוכה ומבשלים 5 דקות כדי למזג את הטעמים. מתבלים במלח ופלפל.
לסטייקים: בקערה קטנה מערבבים את עמילן התירס, המלח והפלפל לתערובת אחידה. משפשפים 1/2 כפית נדיבה מתערובת התיבול על כל צד של כל סטייק לציפוי. מסדרים את הסטייקים על תבנית עם נייר אפייה ומקפיאים ל-30 דקות.
מחממים מראש מחבת גריל מרופדת (רצוי ברזל יצוק) על אש גבוהה במשך 4 עד 5 דקות.
מברישים את המחבת בשמן. מבשלים את הסטייקים עד שהתחתית מתפרצת, כ-5 דקות. הופכים את הסטייקים ומבשלים שוב עד שהתחתית מתפרצת, אבל המרכז עדיין מדיום-רייר, כ-4 דקות יותר.
מעבירים את הסטייקים למגש או לצלחות אישיות.
תן לעמוד 5 דקות. כף הרוטב לצד.
יין מומלץ: פינו נואר, מרלו, קברנה סוביניון
סטייק ריביי עובד ממש טוב עם פינו נואר, מרלו וקברנה סוביניון. אחרי הכל, בשר בקר ויין אדום הם שילוב קלאסי. בדרך כלל, סטייקים רזים יותר משתלבים עם אדומים קלים או בינוניים, כמו פינו נואר או מרלו, בעוד שסטייקים שמנים יותר יכולים להתמודד עם אדום נועז, כמו קברנה סוביניון. ה-Iron Horse Wedding Cuvee עם דירוג 4.1 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה כ-39 דולר לבקבוק.
![קיווי לחתונה של סוס ברזל]()
קיווי לחתונה של סוס ברזל
זוהי הבועה הרומנטית ביותר של איירון סוס. אנו מתארים אותו כמסוכן, קל להפליא לשתייה, פרי קדימה, יבש ואלגנטי, עם בועות זעירות וסיומת ארוכה להפליא.