צלעות בירה
תמיד כיף שיש עוד מתכון של מנה עיקרית, אז תנו הזדמנות ל צלעות בירה. מנה אחת מכילה 453 קלוריות, 25 גרם חלבון ו 36 גרם שומן. והוא מתאים להגשה ל 12 מנות סועדים.. זה יהיה להיט בחג היום האב שלך. לך לחנות ותביא רוטב ווסטרשייר, בירה, מלח כשר ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. הכנת המנה לוקחת כ 3 שעות ו-45 דקות. נסו צלעות ברביקיו בירה שורש, צלעות צלויות עם צדפות, ו צלעות ברביקיו עם רוטב ברביקיו בירה שורש (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים התנור ל 350 מעלות F.
מסדרים את הצד בשרי צלעות בשרי בשכבה 1 במחבתות אפייה משומנות קלות ומתבלים במלח.
אופים עד רך מעט, על 20 עד 30 דקות.
בינתיים בקערה גדולה, לשלב את הבירה, רוטב סויה, חרדל, סוכר, בצל, ורוטב ווסטרשייר.
חותכים את הצלעות לתוך 1 צלעות חלקים, להוסיף אותם לקערה, ערבוב כדי לצפות אותם עם המרינדה, ולתת להם להשרות, מכוסה, בטמפרטורת החדר, ערבוב מדי פעם, במשך 2 שעות או לצנן אותם, מכוסה, לילה.
הסר את הצלעות מן המרינדה, מרינדה מילואים, ולסדר אותם בצד בשרי בשכבה אחת במחבתות אפייה משומנות קלות. מביאים את המרינדה לרתיחה ומברישים את הצלעות עם חלק מהמרינדה, ואופים בתנור 350 מעלות f שחומם מראש, מסתובבים ושופכים אותם מדי פעם, במשך 1 שעה, או עד שהם רכים ומזוגגים. (הצלעות עשוי להיות אפוי 1 יום קדימה ומקורר, מכוסה. מחממים את הצלעות במחבתות אפייה בתנור f 350 מעלות שחומם מראש במשך 10 עד 15 דקות, או עד שהם מחוממים דרך.)
מגישים את הצלעות חמות או בטמפרטורת החדר ומקשטים אותם עם בצל ירוק,אם תרצה.