קושימומחה
מוכן ב8 שעות, 10 דק.
מנות6
ציון בריאות12
מגזין

צלעות בישול איטיות

צלעות בישול איטיות
צלעות בישול איטיות עשויות להיות מתכון טוב להרחיב את תיבת המתכון העיקרית שלך. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 61 גר' של חלבון, 36 גרם של שומן, וסך הכל 684 קלוריות. ואינו מכיל גלוטן, ומוצרי חלב מתכון מגיש 6 . 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. . גשו לסופר וקנו סטייקים לתיבול, רוטב סויה, מלח שום ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב מיץ התפוזים אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,שרברט שזיפים עם מיץ תפוזים ויין שזיפים כקינוח. מתכונים דומים: לבישול איטי דבש-שום תינוק צלעות אחוריות (ו' ארוחות בישול איטיות מזון אמיתי ' ספר בישול בגידה), עין אדומה ברביקיו צלעות בישול איטי-75 ימים של בישול איטי קיץ, ו צלעות בישול איטיות.

הוראות

1
מערבבים את סטייק תיבול, מלח שום, פלפל שחור, ואבקת צ ' ילי בקערה קטנה. לשפשף את הצלעות בכל רחבי עם תערובת תיבול, ולמקם לתוך החלק התחתון של סיר איטי.
מרכיבים שתצטרך
2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות
עם 4 גרם שומן או פחות למנה (מומלץ: ביסק עגבניות שמנמן של איימי)עם 4 גרם שומן או פחות למנה (מומלץ: ביסק עגבניות שמנמן של איימי)
1 כפית אורגנו מיובש, ועוד לזילוף1 כפית אורגנו מיובש, ועוד לזילוף
4 עד 6 לחמניות המבורגר, מפוצלות, אופציונלי4 עד 6 לחמניות המבורגר, מפוצלות, אופציונלי
(מקיט, היקורי או אלמון)(מקיט, היקורי או אלמון)
ציוד שתשתמש בו
1.5 ק"ג ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות בגודל 5 ס"מ1.5 ק"ג ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות בגודל 5 ס"מ
ועוד 2 כפות מי קרחועוד 2 כפות מי קרח
2
יוצקים ברוטב ברביקיו, רוטב ווסטרשייר, רוטב סויה, רוטב טריאקי, מיץ תפוזים ורוטב פלפל חריף. נוזל לא צריך לכסות את הצלעות כל הדרך.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כוס כוסברה טרייה ו/או נענע קצוצים גס1/2 כוס כוסברה טרייה ו/או נענע קצוצים גס
2 כפות בתוספת 1/2 כוס מים, מחולקים2 כפות בתוספת 1/2 כוס מים, מחולקים
בייקון מעושן כפול, חתוך לקוביות קטנותבייקון מעושן כפול, חתוך לקוביות קטנות
צלעות חזיר, חתוכות למחצה דקצלעות חזיר, חתוכות למחצה דק
1 פאונד שקדי חזה הודו, חתוכים ל-1-in. קוביות1 פאונד שקדי חזה הודו, חתוכים ל-1-in. קוביות
(מקיט, היקורי או אלמון)(מקיט, היקורי או אלמון)
3
הגדר את התנור נמוך, ומבשלים עד הצלעות מכרז, על 8 שעות.
מרכיבים שתצטרך
(מקיט, היקורי או אלמון)(מקיט, היקורי או אלמון)