צלעות בישול איטיות
צלעות בישול איטיות עשויות להיות מתכון טוב להרחיב את תיבת המתכון העיקרית שלך. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 61 גר' של חלבון, 36 גרם של שומן, וסך הכל 684 קלוריות. ואינו מכיל גלוטן, ומוצרי חלב מתכון מגיש 6 . 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. . גשו לסופר וקנו סטייקים לתיבול, רוטב סויה, מלח שום ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב מיץ התפוזים אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,שרברט שזיפים עם מיץ תפוזים ויין שזיפים כקינוח. מתכונים דומים: לבישול איטי דבש-שום תינוק צלעות אחוריות (ו' ארוחות בישול איטיות מזון אמיתי ' ספר בישול בגידה), עין אדומה ברביקיו צלעות בישול איטי-75 ימים של בישול איטי קיץ, ו צלעות בישול איטיות.
הוראות
מערבבים את סטייק תיבול, מלח שום, פלפל שחור, ואבקת צ ' ילי בקערה קטנה. לשפשף את הצלעות בכל רחבי עם תערובת תיבול, ולמקם לתוך החלק התחתון של סיר איטי.
יוצקים ברוטב ברביקיו, רוטב ווסטרשייר, רוטב סויה, רוטב טריאקי, מיץ תפוזים ורוטב פלפל חריף. נוזל לא צריך לכסות את הצלעות כל הדרך.
הגדר את התנור נמוך, ומבשלים עד הצלעות מכרז, על 8 שעות.