קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות8
ציון בריאות24
מגזין

צלעות בלסמיות דביקות

צלעות בלסמיות דביקות
תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים, אז תנו הזדמנות ל צלעות בלסמיות דביקות. מנה אחת מכילה 945 קלוריות, 88 גרם חלבון ו 54 גרם שומן. ואינו מכיל גלוטן, ומוצרי חלב מתכון מגיש 8 . 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. אם יש לך צלעות חזיר גב תינוק, סוכר חום, רוזמרין, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב הסוכר החום הכהה אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגיות סוכר חום חמאה כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. מתכונים דומים: וורד מנצח צלעות (צלעות דביקות), הצלעות הדביקות של מו, ו צלעות ממש דביקות.

הוראות

1
שום טחון ומחית כדי להדביק עם 1 כפית מלח. מערבבים יחד עם רוזמרין, סוכר חום, חומץ, קאיין, 1 כף מלח, ו 1 כפית פלפל. לשפשף באופן שווה על כל הצלעות ולהעביר מחבתות קלייה. מרינדה, צונן, 8 עד 24 שעות.
מרכיבים שתצטרך
כָּתֵףכָּתֵף
בשר כבש ללא עצמות, חתוך לקוביות של 7.5 עד 10 ס"מ - או תחליף לכתף כבש ללא עצמותבשר כבש ללא עצמות, חתוך לקוביות של 7.5 עד 10 ס"מ - או תחליף לכתף כבש ללא עצמות
פרוסה אחת של פנצ'טה בעובי 2.5 ס"מ, קצוצה דקפרוסה אחת של פנצ'טה בעובי 2.5 ס"מ, קצוצה דק
פרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטופרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטו
כפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשרכפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשר
כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (כ-2.5 ק"ג)כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (כ-2.5 ק"ג)
בשר טחוןבשר טחון
(מקיט, היקורי או אלמון)(מקיט, היקורי או אלמון)
לחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרוםלחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרום
2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות
ציוד שתשתמש בו
כרוב סגול, פרוס דקכרוב סגול, פרוס דק
2
מחממים תנור ל 218° עם מתלים בשלישים העליונים והתחתונים.
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
3
יוצקים 1/2 כוס מים לתוך כל מחבת צלייה מחבתות בחוזקה לכסות עם נייר. צלעות צלויות, החלפת מיקום של מחבתות באמצע, עד הבשר הוא מאוד רך, על 1 3/4 שעות.
מרכיבים שתצטרך
גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)
2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
(מקיט, היקורי או אלמון)(מקיט, היקורי או אלמון)
ציוד שתשתמש בו
כרוב סגול, פרוס דקכרוב סגול, פרוס דק
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
4
הסר מחבתות מהתנור ולהעביר צלעות לצלחת.
מרכיבים שתצטרך
(מקיט, היקורי או אלמון)(מקיט, היקורי או אלמון)
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
1
הוסף 1 כוס מים חמים לכל מחבת צלייה לגרד חתיכות חומות. לרפרף ולהשליך שומן, ולאחר מכן להעביר נוזל למחבת 10 אינץ'.
מרכיבים שתצטרך
גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)
ציוד שתשתמש בו
כרוב סגול, פרוס דקכרוב סגול, פרוס דק
2
מוסיפים חומץ וסוכר חום ומביאים לרתיחה, מערבבים מדי פעם. מרתיחים עד מופחת על 1 כוס, על 15 דקות.
מרכיבים שתצטרך
כָּתֵףכָּתֵף
פרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטופרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטו
3
הכן גריל לבישול ישיר-חום מעל פחם בינוני-חם( חום בינוני לגז); ראה הליך צלייה.
ציוד שתשתמש בו
פתיתי ירקותפתיתי ירקות
4
מברשת כמה זיגוג על שני הצדדים של מדפים של צלעות. גריל, מפנה מדי פעם, עד הצלעות חמות סימני גריל מופיעים, על 6 דקות.
מרכיבים שתצטרך
רוטב שומשום יפני מוכןרוטב שומשום יפני מוכן
(מקיט, היקורי או אלמון)(מקיט, היקורי או אלמון)
ציוד שתשתמש בו
פתיתי ירקותפתיתי ירקות
5
מברשת צלעות עם זיגוג יותר לשרת זיגוג הנותרים בצד.
מרכיבים שתצטרך
רוטב שומשום יפני מוכןרוטב שומשום יפני מוכן
(מקיט, היקורי או אלמון)(מקיט, היקורי או אלמון)
1
Artezin Mendocino
2
Zinfandel ' 07 orChâteau de Chamirey
מרכיבים שתצטרך
ZinfandelZinfandel
3
מרקורי רוז ' 07
1
•אם אתה יכול לקבל רק צלעות גדולות יותר (4 מתלים), תצטרך זיגוג יותר; השתמש 12 שיני שום גדולות, 3 כפות קצוצות רוזמרין דק, 3 כפות ארוזות סוכר חום כהה, 3 כפות חומץ בלסמי, 1 1/2 כפיות קאיין, 1/2 כפות מלח, ו 1/2 כפות פלפל.* צלעות ניתן קלוי זיגוג יכול להיעשות 1 יום קדימה, מקורר בנפרד (מכוסה פעם מגניב). להביא לטמפרטורת החדר, כ -30 דקות, לפני זיגוג צלייה.* צלעות ניתן צלוי 3 עד 4 אינץ ' מחום (במקום בגריל) על 8 דקות.
מרכיבים שתצטרך
שוק טלה (הוצא מהמקרר ואפשר לשבת בטמפרטורת החדר שעה אחת לפני ההכנה)שוק טלה (הוצא מהמקרר ואפשר לשבת בטמפרטורת החדר שעה אחת לפני ההכנה)
(בריטניה משתמשת בדומדמניות)(בריטניה משתמשת בדומדמניות)
(קרוע לחתיכות, אם תרצה)(קרוע לחתיכות, אם תרצה)
בשר כבש ללא עצמות, חתוך לקוביות של 7.5 עד 10 ס"מ - או תחליף לכתף כבש ללא עצמותבשר כבש ללא עצמות, חתוך לקוביות של 7.5 עד 10 ס"מ - או תחליף לכתף כבש ללא עצמות
פרוסה אחת של פנצ'טה בעובי 2.5 ס"מ, קצוצה דקפרוסה אחת של פנצ'טה בעובי 2.5 ס"מ, קצוצה דק
כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (כ-2.5 ק"ג)כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (כ-2.5 ק"ג)
רוטב שומשום יפני מוכןרוטב שומשום יפני מוכן
(מקיט, היקורי או אלמון)(מקיט, היקורי או אלמון)
לחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרוםלחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרום