קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות6
ציון בריאות33
מגזין

צלעות בסגנון ממפיס

צלעות בסגנון ממפיס
צלעות בסגנון ממפיס הוא נטול גלוטן ולקטוז ומשמש כמנה עיקרית. מנה אחת מכילה עד 104 גרם חלבון 64 גרם של שומן, וסך הכל 1065 קלוריות. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. המתכון הזה מכסה %50 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. אם יש לך חרדל, כמון טחון, חרדל, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש עד כמון הקרקע אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,מוס שוקולד מרוקאי כקינוח. נסו ממפיס בסגנון שיכור חזיר צלעות ברביקיו, צלעות חזיר בסגנון ממפיס, ו צלעות חזיר בסגנון ממפיס (מתכונים דומים).

הוראות

1
הסר את העור הדק, נייר מהחלק האחורי של כל מדף של צלעות על ידי משיכת אותו בסדין עם האצבעות שלך, באמצעות הפינה של מגבת מטבח כדי לקבל אחיזה מאובטחת, או עם צבת.
מרכיבים שתצטרך
(מקיט, היקורי או אלמון)(מקיט, היקורי או אלמון)
ציוד שתשתמש בו
סופרסטה יבשה מתוקה, פרוסה, להגשהסופרסטה יבשה מתוקה, פרוסה, להגשה
2
מערבבים את הפפריקה, פלפל שחור, סוכר חום, מלח, מלח סלרי, קאיין, אבקת שום, חרדל יבש, כמון בקערה קטנה ומקציף לערבב. לשפשף שני שלישים של תערובת זו על הצלעות משני הצדדים, ולאחר מכן להעביר את הצלעות למחבת צלייה. לכסות ולתת תרופה, במקרר, במשך 4 עד 8 שעות.
מרכיבים שתצטרך
פרוסות חצי ירח מלפפון אנגליפרוסות חצי ירח מלפפון אנגלי
עם 4 גרם שומן או פחות למנה (מומלץ: ביסק עגבניות שמנמן של איימי)עם 4 גרם שומן או פחות למנה (מומלץ: ביסק עגבניות שמנמן של איימי)
כָּתֵףכָּתֵף
זיתי קוקטייל ממולאים בפימיינטוזיתי קוקטייל ממולאים בפימיינטו
אבקת חרדלאבקת חרדל
פרוסה אחת של פנצ'טה בעובי 2.5 ס"מ, קצוצה דקפרוסה אחת של פנצ'טה בעובי 2.5 ס"מ, קצוצה דק
נוזל-אונקיות מים טרייםנוזל-אונקיות מים טריים
בצל לבן או צהוב בינוני, 1 חתוך לרבעים ו-1 קצוץבצל לבן או צהוב בינוני, 1 חתוך לרבעים ו-1 קצוץ
(מקיט, היקורי או אלמון)(מקיט, היקורי או אלמון)
לחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרוםלחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרום
2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות
ציוד שתשתמש בו
כרוב סגול, פרוס דקכרוב סגול, פרוס דק
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
1
מערבבים יחד את חומץ סיידר, חרדל, ומלח בקערה ומניחים בצד.
מרכיבים שתצטרך
2 כפיות מלח חם2 כפיות מלח חם
8 פרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטו8 פרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטו
לחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרוםלחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרום
ציוד שתשתמש בו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
2
הכינו את הגריל לצלייה עקיפה והניחו מחבת טפטוף גדולה במרכז.
ציוד שתשתמש בו
פתיתי ירקותפתיתי ירקות
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
3
אם משתמשים בגריל גז, מניחים את כל שבבי העץ בתיבה מעשן מחממים מראש את הגריל לגובה; כאשר עשן מופיע, להפחית את החום בינוני.
מרכיבים שתצטרך
רוטב הודו, מחומםרוטב הודו, מחומם
ציוד שתשתמש בו
פתיתי ירקותפתיתי ירקות
4
אם משתמשים בגריל פחם, מחממים אותו עד בינוני.
ציוד שתשתמש בו
פתיתי ירקותפתיתי ירקות
5
כאשר מוכן לבשל, אם באמצעות גריל פחם, לזרוק את שבבי העץ על הגחלים.
מרכיבים שתצטרך
רוטב הודו, מחומםרוטב הודו, מחומם
ציוד שתשתמש בו
פתיתי ירקותפתיתי ירקות
6
מברשת ומשמן את הסורג הגריל. מסדרים את הצלעות על השבכה החמה על מחבת הטפטוף. לכסות את הגריל ולעשן לבשל את הצלעות במשך 1 שעה.
מרכיבים שתצטרך
(מקיט, היקורי או אלמון)(מקיט, היקורי או אלמון)
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
ציוד שתשתמש בו
פתיתי ירקותפתיתי ירקות
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
7
כאשר הצלעות מבושלות במשך שעה, לחשוף את הגריל לצחצח את הצלעות עם רוטב סמרטוט (אם משתמשים). לכסות מחדש את הגריל ולהמשיך לבשל את הצלעות עד מכרז וכמעט נעשה, 1/4 עד 1/2 שעה יותר עבור צלעות אחורי התינוק, 1/2 עד 1 שעה יותר עבור spareribs. הצלעות נעשות כאשר הבשר רך מאוד התכווץ בחזרה מקצות העצמות. אם באמצעות גריל פחם, תצטרך להוסיף 10 עד 12 גחלים טריים לכל צד לאחר 1 שעה. חמש עשרה דקות לפני הצלעות נעשות, עונה אותם עם לשפשף שנותר, מפזר אותו על.
מרכיבים שתצטרך
צלעות בייבי גבצלעות בייבי גב
צלעות חילוףצלעות חילוף
עצם הודו וצוואר הודועצם הודו וצוואר הודו
2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
(מקיט, היקורי או אלמון)(מקיט, היקורי או אלמון)
2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות
ציוד שתשתמש בו
פתיתי ירקותפתיתי ירקות
8
כדי לשרת, לחתוך את המדפים לשניים או, עבור אפקט קבירת צלחת, פשוט להשאיר אותם שלמים.
9
מובאה מהברביקיו! Bible 10th Anniversary Edition. © 1998, 2008 By Steven Raichlen. פועל