צלעות בסגנון תאילנדי
צלעות בסגנון תאילנדי עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. והוא מתאים להגשה ל 4 מנות סועדים.. מנה אחת מכילה 1013 קלוריות, 87 גר' של חלבון, ו 55 גרם שומן. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. זמן הכנת המתכון כ 6 שעות ו-10 דקות. אם יש לכם סוכר, כוסברה, חמאת בוטנים שמנת, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש עד זנגביל טרי אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגיות ג'ינג'ר טריות כקינוח. המתכון הזה מתאים לרגישים לגלוטן וחלב. נסו צלעות חזיר בסגנון תאילנדי, צלעות בסגנון תאילנדי בישול איטי, ו צלעות בסגנון תאילנדי בישול איטי (מתכונים דומים).
הוראות
מניחים צלעות בצלחת רדודה גדולה או שקית מקפיא zip-top.
שלב מיץ להתרכז הבא 6 מרכיבים בקערה קטנה עם מקציף חוט. להזמין תערובת 3/4 כוס במקרר לטבילה.
יוצקים את התערובת הנותרת באופן שווה על צלעות; כיסוי או חותם, וצינה 8 שעות, מפנה מדי פעם.
הסר צלעות מן המרינדה, השלכת המרינדה.
מניחים מדף 1 של צלעות בתחתית תנור איטי 6 ליטר; לעמוד מתלי הצלעות שנותרו בצדדים שלהם סביב הקצוות של בישול איטי. לכסות ולבשל על 1 שעה גבוהה. להפחית את החום נמוך, ומבשלים 5 שעות.
מיקרוגל שמורות רוטב כוס 3/4 במדד זכוכית 1 כוס ב 1 גבוה 1 עד 1 1/2 דקות או עד מחומם היטב, ערבוב פעם אחת.
עומד הצלעות שלך: עומד צלעות אלה לאורך הצדדים של התנור האיטי שלך נותן להם מגע ישיר עם חום, כך שיהיו להם קצוות חומים פריכים כמו צלעות כי עישנו במשך שעות.