צלעות בקר מתובלות מתוקות
זמן הכנת המתכון כ 3 שעות ו -30 דקות. עם כפית מתכונים דומים: צלעות מתובלות ומתוקות, צלעות מתובלות ומתוקות, ו צלעות מתובלות ומתוקות.
הוראות
מניחים מרק בסיר גדול; מוסיפים צלעות בקר ובצל.
יוצקים מספיק מים כדי לכסות בשר בקר. מביאים תערובת לרתיחה. להפחית את החום נמוך ומבשלים עד הבשר מתרחק מהעצמות, 3 עד 4 שעות.
מחממים תנור ל 450 מעלות F (230 מעלות C).
הסר צלעות בשר מתערובת מרק ומניח בתבנית אפייה.
מערבבים רוטב בישול וסוכר חום בקערה; לשפוך על בשר.
אופים בתנור שחומם מראש עד בשר ורוטב חמים, כ -15 דקות.
מגישים זרועים כוסברה קצוצה לקישוט.