קושימומחה
מוכן ב3 שעות, 30 דק.
מנות4
ציון בריאות89
מגזין

צלעות בקר מתובלות מתוקות

צלעות בקר מתובלות מתוקות
זמן הכנת המתכון כ 3 שעות ו -30 דקות. עם כפית מתכונים דומים: צלעות מתובלות ומתוקות, צלעות מתובלות ומתוקות, ו צלעות מתובלות ומתוקות.

הוראות

1
מניחים מרק בסיר גדול; מוסיפים צלעות בקר ובצל.
מרכיבים שתצטרך
צלעות בקרצלעות בקר
שמנת מתוקה נוספת, אופציונלישמנת מתוקה נוספת, אופציונלי
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
ציוד שתשתמש בו
גב שומן חזירגב שומן חזיר
2
יוצקים מספיק מים כדי לכסות בשר בקר. מביאים תערובת לרתיחה. להפחית את החום נמוך ומבשלים עד הבשר מתרחק מהעצמות, 3 עד 4 שעות.
מרכיבים שתצטרך
גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)
ג'לפנו, חתוך לרצועות דקותג'לפנו, חתוך לרצועות דקות
2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
3
מחממים תנור ל 450 מעלות F (230 מעלות C).
ציוד שתשתמש בו
סוכריות מצופות שוקולדסוכריות מצופות שוקולד
4
הסר צלעות בשר מתערובת מרק ומניח בתבנית אפייה.
מרכיבים שתצטרך
צלעות בקרצלעות בקר
שמנת מתוקה נוספת, אופציונלישמנת מתוקה נוספת, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
תערובת סוכר חום Splenda®תערובת סוכר חום Splenda®
5
מערבבים רוטב בישול וסוכר חום בקערה; לשפוך על בשר.
מרכיבים שתצטרך
כָּתֵףכָּתֵף
עצם הודו וצוואר הודועצם הודו וצוואר הודו
2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
6
אופים בתנור שחומם מראש עד בשר ורוטב חמים, כ -15 דקות.
מרכיבים שתצטרך
עצם הודו וצוואר הודועצם הודו וצוואר הודו
ג'לפנו, חתוך לרצועות דקותג'לפנו, חתוך לרצועות דקות
ציוד שתשתמש בו
סוכריות מצופות שוקולדסוכריות מצופות שוקולד
7
מגישים זרועים כוסברה קצוצה לקישוט.
מרכיבים שתצטרך
1 1/2 אונקיות 100% טקילה בלנקו1 1/2 אונקיות 100% טקילה בלנקו