צלעות בקר על האש
אם יש לכם חרדל דיז'ון, בצל, שמן קנולן ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותו. זה הביא לך על ידי טעם של הבית. אם ניקח בחשבון את כל הגורמים, המתכון הזה מרוויח ציון כף של 49%, וזה די טוב. אם אהבתם את המתכון הזה, אולי תרצה גם מתכונים כגון צלעות בקר על האש לשניים, צלעות בקר על האש, ו צלעות גב בקר על האש.
הוראות
במחבת גדולה, צלעות חומות בשמן בקבוצות.
מניחים בצל ומים ב -5 קו. סיר איטי; להוסיף צלעות. מכסים ומבשלים על נמוך במשך 4 עד 5 שעות או עד שהבשר רך.
בסיר קטן שלבו את שאר החומרים; מבשלים ומערבבים עד לחימום.
הסר צלעות מכיריים איטיות. מחק נוזל בישול. מחזירים צלעות לסיר איטי; יוצקים רוטב על צלעות. מכסים ומבשלים גבוה במשך 30 דקות או עד שהרוטב מסמיך.
יין מומלץ: פינו נואר, מרלו, קברנה סוביניון
פינו נואר, מרלו וקברנה סוביניון הם הבחירות המובילות שלי לצלעות בקר. בקר ויין אדום הם שילוב קלאסי. באופן כללי, נתחי בקר רזים יותר משתלבים היטב עם אדומים בהירים או בינוניים, כמו פינו נואר או מרלו, בעוד שנתחים שמנים יותר יכולים להתמודד עם אדום נועז, כמו קברנה סובינוןון. יין אחד שתוכלו לנסות הוא בודגן אניילו 006 פינו נואר. יש לו 4.5 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 17 דולר.
![בודגה אנילו 006 פינו נואר]()
בודגה אנילו 006 פינו נואר
צבע אודם חיוור אטרקטיבי. עם ניחוחות מקסימים של פירות אדומים כמו חמוציות ותות, יחד עם כמה רמזים של ורדים ומינרלים אדמתיים. טאנינים עגולים ומינרליות משופרת, עם מבנה וגימור יפהפיים.