קושימומחה
מוכן ב4 שעות, 20 דק.
מנות6
ציון בריאות37
מגזין

צלעות בקר עם פודינג יורקשייר

צלעות בקר עם פודינג יורקשייר
יום ולנטין יהיה עוד יותר מיוחד עם המתכון הזה. זמן הכנת המתכון כ 4 שעות ו-20 דקות. . בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון spoonacular מעולה של 91%. מתכונים דומים: צלוי צלעות בקר עם פודינג יורקשייר, צלעות ראש מיני ופודינג יורקשייר, ו פודינג יורקשייר.

הוראות

1
מניחים את עצם צלוי בצד למטה במחבת צלייה, ולהשתמש סכין חיתוך חדה לתקוע 24 חורים קטנים 1 אינץ עמוק בכל רחבי הצלי. למלא כל חור עם רסיס של שום.
מרכיבים שתצטרך
כפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשרכפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשר
4 צלעות חלצי חזיר עם עצם (עובי 1-1/2 אינץ' ו-8 אונקיות כל אחת)4 צלעות חלצי חזיר עם עצם (עובי 1-1/2 אינץ' ו-8 אונקיות כל אחת)
ציוד שתשתמש בו
כרוב סגול, פרוס דקכרוב סגול, פרוס דק
רול פירות צהוב אחדרול פירות צהוב אחד
2
מפזרים 3/4 כפית מלח, והרבה פלפל שחור. אפשר לצלי לעמוד בטמפרטורת החדר במשך 2 שעות. זה ייקח את הצינה ולאפשר לבשר לבשל באופן שווה יותר.
מרכיבים שתצטרך
עם 4 גרם שומן או פחות למנה (מומלץ: ביסק עגבניות שמנמן של איימי)עם 4 גרם שומן או פחות למנה (מומלץ: ביסק עגבניות שמנמן של איימי)
2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
לחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרוםלחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרום
3
בינתיים, להכות יחד את הביצים וחלב עם קמצוץ של מלח עד חלקה. מערבבים בקמח עד חלקה. מכסים את הבלילה פודינג יורקשייר, ומניחים במקרר.
מרכיבים שתצטרך
סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)
תערובת עוגה טבעית באריזהתערובת עוגה טבעית באריזה
בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'
לחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרוםלחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרום
4
מחממים תנור ל 450 מעלות F (230 מעלות C).
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
5
מבשלים את הצלי בתנור שחומם מראש במשך 30 דקות, ולאחר מכן להנמיך את החום ל 350 מעלות F (175 מעלות C), ולהמשיך צלייה עד מדחום בשר מוכנס במרכז הבשר מגיע 140 מעלות F (60 מעלות C), על 1 שעה.
מרכיבים שתצטרך
2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
רוטב חם שמן שומשוםרוטב חם שמן שומשום
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
6
כאשר צלי נעשה, להסיר אותו מחבת קלייה, לכסות עם רדיד אלומיניום, ולתת לנוח במקום חם בזמן שאתה עושה את פודינג יורקשייר. למדוד 1/2 כוס שומן בקר, ולחלק בין 12 קופסאות מאפין; לשפוך את השומן שנותר, אבל לשמור את המחבת צלייה כדי להפוך את jus.
מרכיבים שתצטרך
שומן בקרשומן בקר
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
כרוב סגול, פרוס דקכרוב סגול, פרוס דק
16 אונקיות נוזליות סירופ שוקולד של הרשי16 אונקיות נוזליות סירופ שוקולד של הרשי
7
מניחים את פחיות מאפין מלא שומן לתוך התנור, ולהפוך את הטמפרטורה עד 425 מעלות F (220 מעלות C).
ציוד שתשתמש בו
16 אונקיות נוזליות סירופ שוקולד של הרשי16 אונקיות נוזליות סירופ שוקולד של הרשי
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
8
בואו פחיות מאפין מחממים במשך 10 דקות, ולאחר מכן למלא 3/4 מלא עם הבלילה בקירור, ולחזור לתנור.
ציוד שתשתמש בו
16 אונקיות נוזליות סירופ שוקולד של הרשי16 אונקיות נוזליות סירופ שוקולד של הרשי
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
9
אופים 20 עד 25 דקות עד פודינגים עלו גבוה והם חום זהוב.
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
10
בעוד הפודינג יורקשייר אופים, מניחים את מחבת הקלייה על הכיריים מעל חום בינוני-גבוה. מערבבים את היין, ומביאים לרתיחה תוך כדי גרידה להמיס את טפטוף המחבת; יוצקים את מלאי הבשר וחוזרים לרתיחה. מבשלים 10 דקות, ואז מסננים ומגישים עם צלי ופודינג.
מרכיבים שתצטרך
פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשרפפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשר
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)
ציוד שתשתמש בו
כרוב סגול, פרוס דקכרוב סגול, פרוס דק
2 (14 אונקיות) פחיות, שעועית קנלוני, סחוטה2 (14 אונקיות) פחיות, שעועית קנלוני, סחוטה