קושימומחה
מוכן ב4 שעות, 20 דק.
מנות6
ציון בריאות37
מגזין

צלעות בקר עם פודינג יורקשייר

צלעות בקר עם פודינג יורקשייר
יום ולנטין יהיה עוד יותר מיוחד עם המתכון הזה. זמן הכנת המתכון כ 4 שעות ו-20 דקות. . בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון spoonacular מעולה של 91%. מתכונים דומים: צלוי צלעות בקר עם פודינג יורקשייר, צלעות ראש מיני ופודינג יורקשייר, ו פודינג יורקשייר.

הוראות

1
מניחים את עצם צלוי בצד למטה במחבת צלייה, ולהשתמש סכין חיתוך חדה לתקוע 24 חורים קטנים 1 אינץ עמוק בכל רחבי הצלי. למלא כל חור עם רסיס של שום.
מרכיבים שתצטרך
טבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוגטבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוג
4 צלעות חלצי חזיר עם עצם (עובי 1-1/2 אינץ' ו-8 אונקיות כל אחת)4 צלעות חלצי חזיר עם עצם (עובי 1-1/2 אינץ' ו-8 אונקיות כל אחת)
ציוד שתשתמש בו
שעועית קנלוני, סחוטהשעועית קנלוני, סחוטה
מסטיק פירות עם פסים כתומיםמסטיק פירות עם פסים כתומים
2
מפזרים 3/4 כפית מלח, והרבה פלפל שחור. אפשר לצלי לעמוד בטמפרטורת החדר במשך 2 שעות. זה ייקח את הצינה ולאפשר לבשר לבשל באופן שווה יותר.
מרכיבים שתצטרך
עם 4 גרם שומן או פחות למנה (מומלץ: ביסק עגבניות שמנמן של איימי)עם 4 גרם שומן או פחות למנה (מומלץ: ביסק עגבניות שמנמן של איימי)
2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות
3
בינתיים, להכות יחד את הביצים וחלב עם קמצוץ של מלח עד חלקה. מערבבים בקמח עד חלקה. מכסים את הבלילה פודינג יורקשייר, ומניחים במקרר.
מרכיבים שתצטרך
מלח $ פלפל שחור גרוס טרימלח $ פלפל שחור גרוס טרי
שמן לטיגון, רצוי קנולהשמן לטיגון, רצוי קנולה
עוגיות שיבולת שועל תמרים, מפוררות גסעוגיות שיבולת שועל תמרים, מפוררות גס
5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות
4
מחממים תנור ל 450 מעלות F (230 מעלות C).
ציוד שתשתמש בו
בצל קצוץ (2 בצלים)בצל קצוץ (2 בצלים)
5
מבשלים את הצלי בתנור שחומם מראש במשך 30 דקות, ולאחר מכן להנמיך את החום ל 350 מעלות F (175 מעלות C), ולהמשיך צלייה עד מדחום בשר מוכנס במרכז הבשר מגיע 140 מעלות F (60 מעלות C), על 1 שעה.
מרכיבים שתצטרך
2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
רוטב חם שמן שומשוםרוטב חם שמן שומשום
בצל קצוץ (2 בצלים)בצל קצוץ (2 בצלים)
6
כאשר צלי נעשה, להסיר אותו מחבת קלייה, לכסות עם רדיד אלומיניום, ולתת לנוח במקום חם בזמן שאתה עושה את פודינג יורקשייר. למדוד 1/2 כוס שומן בקר, ולחלק בין 12 קופסאות מאפין; לשפוך את השומן שנותר, אבל לשמור את המחבת צלייה כדי להפוך את jus.
מרכיבים שתצטרך
שומן בקרשומן בקר
ציוד שתשתמש בו
רצועות פלפל אדום מתוק קלוי ועירית טחונה נוספת, לא חובהרצועות פלפל אדום מתוק קלוי ועירית טחונה נוספת, לא חובה
שעועית קנלוני, סחוטהשעועית קנלוני, סחוטה
בישול פולנטהבישול פולנטה
7
מניחים את פחיות מאפין מלא שומן לתוך התנור, ולהפוך את הטמפרטורה עד 425 מעלות F (220 מעלות C).
ציוד שתשתמש בו
בישול פולנטהבישול פולנטה
בצל קצוץ (2 בצלים)בצל קצוץ (2 בצלים)
8
בואו פחיות מאפין מחממים במשך 10 דקות, ולאחר מכן למלא 3/4 מלא עם הבלילה בקירור, ולחזור לתנור.
ציוד שתשתמש בו
בישול פולנטהבישול פולנטה
בצל קצוץ (2 בצלים)בצל קצוץ (2 בצלים)
9
אופים 20 עד 25 דקות עד פודינגים עלו גבוה והם חום זהוב.
ציוד שתשתמש בו
בצל קצוץ (2 בצלים)בצל קצוץ (2 בצלים)
10
בעוד הפודינג יורקשייר אופים, מניחים את מחבת הקלייה על הכיריים מעל חום בינוני-גבוה. מערבבים את היין, ומביאים לרתיחה תוך כדי גרידה להמיס את טפטוף המחבת; יוצקים את מלאי הבשר וחוזרים לרתיחה. מבשלים 10 דקות, ואז מסננים ומגישים עם צלי ופודינג.
מרכיבים שתצטרך
מלאי בשרמלאי בשר
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)
ציוד שתשתמש בו
שעועית קנלוני, סחוטהשעועית קנלוני, סחוטה
2 (14 אונקיות) פחיות, שעועית קנלוני, סחוטה2 (14 אונקיות) פחיות, שעועית קנלוני, סחוטה