צלעות בקר קצרות בגריל בסגנון קוריאני
אם יש לך בערך 10 שעות ו-20 דקות לבלות במטבח, צלעות בקר בגריל בסגנון קוריאני עשוי להיות מתכון אדיר ללא גלוטן וללא חלב לנסות. מתאים ל-4 מנות. חלק אחד של המנה הזו מכיל כ -66 גרם חלבון , 35 גרם שומן , ובסך הכל 717 קלוריות . זה מושלם עבור הרביעי ביולי . 24 אנשים התרשמו מהמתכון הזה. זה עובד היטב כמנה עיקרית יקרה. מתכון זה אופייני למטבח הקוריאני. אם יש לכם שמן שומשום, רוטב הוזין, משחת צ'ילי ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותו. זה מובא אליך על ידי Allrecipes. אם לוקחים בחשבון את כל הגורמים, המתכון הזה זוכה לציון של 86% , וזה מצוין. מתכונים דומים: Galbi Tang (מרק קוריאני בקר קצר ריב) , צלעות בקר מצופות מדהים , וצ'ילי חריף עם צלעות בקר ללא עצמות .
הוראות
מערבבים בבלנדר פרוסות אגסים, יין שרי, רוטב סויה, חומץ אורז, סוכר חום, שום, ג'ינג'ר, רוטב הוסין, משחת צ'ילי חריף ושמן שומשום עד לקבלת תערובת חלקה, כ-4 דקות.
מסדרים צלעות קצרות בתבנית אפייה בגודל 9x13 אינץ' ומצפים לחלוטין במרינדה. מכסים את תבנית האפייה בניילון נצמד ומעבירים למקרר למרינדה למשך 8 עד 12 שעות.
מוציאים צלעות קצרות לצלחת ומייבשים בנייר סופג כדי להסיר את עודפי המרינדה.
מחממים גריל חיצוני לחום בינוני-גבוה, ומשמנים קלות את השבכה.
צולים צלעות קצרות עד שהן יציבות, חמות ומעט ורוד במרכז, כ-4 דקות לכל צד. מדחום לקריאה מיידית המוכנס למרכז צריך לקרוא 140 מעלות F (60 מעלות צלזיוס).