קושימומחה
מוכן ב2 שעות, 20 דק.
מנות6
ציון בריאות62
מגזין

צלעות בקר קצרות חנוקות

צלעות בקר קצרות חנוקות
. מתכונים דומים: צלעות בקר קצרות חנוקות, צלעות בקר קצרות, ו צלעות בקר קצרות.

הוראות

1
מחממים את השמן בסיר גדול מעל חום גבוה בינוני. מתבלים את הצלעות במלח ופלפל לפי הטעם ומעלים אותן בקמח. מטגנים את הצלעות בשמן בקבוצות קטנות, מוסיפים שמן לפי הצורך, כדי לצרוב את הבשר. זה צריך לקחת 2 עד 3 דקות לכל אצווה. תניח את הצלעות בצד.
מרכיבים שתצטרך
מלח ופלפלמלח ופלפל
קמח לכל מטרהקמח לכל מטרה
בשרבשר
צלעותצלעות
שמן בישולשמן בישול
ציוד שתשתמש בו
סירסיר
2
באותו סיר, מוסיפים את הבצלים ואת הטחון במשך 2 דקות.
מרכיבים שתצטרך
בצלבצל
ציוד שתשתמש בו
סירסיר
3
מוסיף את הסלרי וגזר ו לטגן במשך 1 יותר דקה. מתבלים במלח ופלפל לפי הטעם, ומערבבים את השום, עלי דפנה וקורנית ומבשלים עוד 1 דקות.
מרכיבים שתצטרך
מלח ופלפלמלח ופלפל
עלי דפנהעלי דפנה
גזרגזר
סלריסלרי
שוםשום
טימיןטימין
4
Deglaze הסיר עם היין האדום, מגרד את כל החתיכות בתחתית.
מרכיבים שתצטרך
יין אדוםיין אדום
ציוד שתשתמש בו
סירסיר
5
מוסיפים את המניה, מביאים לרתיחה, מפחיתים את החום לנמוך ומבשלים.
מרכיבים שתצטרך
מלאימלאי
6
מוסיפים את הצלעות וממשיכים להתבשל במשך 2 שעות, עד שהרוטב מתעבה. מערבבים את הפטרוזיליה ומגישים.
מרכיבים שתצטרך
פטרוזיליהפטרוזיליה
רוטברוטב
צלעותצלעות

ציוד

יין מומלץ: מרלו, קברנה סוביניון, פינו נואר

מרלו, קברנה סוביניון ופינוט נואר הם בחירה מצוינת לצלעות קצרות בשר. בשר בקר ויין אדום הם שילוב קלאסי. באופן כללי, נתחי בשר רזים יותר הולכים טוב עם אדום בהיר או בעל גוף בינוני, כמו פינו נואר או מרלו, בעוד שחתכים שמנים יותר יכולים להתמודד עם אדום נועז, כמו קברנה סובינגון. יין אחד אתה יכול לנסות הוא Wild & Wilder המרלו Exhibitionist. יש לו 4.3 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 19 דולר.
Wild & Wilder המרלו המציגים
Wild & Wilder המרלו המציגים
המציגה מלאה שזיף עשיר ופרי דמסון על האף. אלון המשמש הוא מתבלט על החיך אשר נשלט על ידי טעמי ברי אדומים עשירים תוך הצגת גם ניואנסים ארציים עדינים. היין אלגנטי ומשיי עם גימור ארוך.