צלעות בקר קצרות חנוקות
. מתכונים דומים: צלעות בקר קצרות חנוקות, צלעות בקר קצרות, ו צלעות בקר קצרות.
הוראות
מחממים את השמן בסיר גדול מעל חום גבוה בינוני. מתבלים את הצלעות במלח ופלפל לפי הטעם ומעלים אותן בקמח. מטגנים את הצלעות בשמן בקבוצות קטנות, מוסיפים שמן לפי הצורך, כדי לצרוב את הבשר. זה צריך לקחת 2 עד 3 דקות לכל אצווה. תניח את הצלעות בצד.
באותו סיר, מוסיפים את הבצלים ואת הטחון במשך 2 דקות.
מוסיף את הסלרי וגזר ו לטגן במשך 1 יותר דקה. מתבלים במלח ופלפל לפי הטעם, ומערבבים את השום, עלי דפנה וקורנית ומבשלים עוד 1 דקות.
Deglaze הסיר עם היין האדום, מגרד את כל החתיכות בתחתית.
מוסיפים את המניה, מביאים לרתיחה, מפחיתים את החום לנמוך ומבשלים.
מוסיפים את הצלעות וממשיכים להתבשל במשך 2 שעות, עד שהרוטב מתעבה. מערבבים את הפטרוזיליה ומגישים.