צלעות בקר קצרות עם פטריות
זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. מתכונים דומים: צלעות בקר קצרות עם פטריות, צלעות מטוגנות עם פטריות, ו צלעות בקר קצרות.
הוראות
מערבבים את הקמח, המלח והפלפל ומחפרים את הצלעות הקצרות.
מחממים חצי משמן הזית בתנור הולנדי מעל חום בינוני, ואז צורבים את הבשר מכל הצדדים עד חום זהוב, 3 עד 4 דקות לכל צד.
מוסיפים את הבצל והשום ומבשלים עד חום וריחני, כ 2 דקות יותר.
מוסיף את המניה, מגרד את כל חתיכות דבוקות למחבת. תחזיר את הבשר לסיר. מביאים לרתיחה. מכסים את הסיר ומעבירים לתנור. מבשלים עד הבשר הוא מזלג מכרז, 2 עד 3 שעות. ב-15 הדקות האחרונות של הבישול, מחממים את השמן הנותר במחבת כבדה על אש בינונית.
מוסיפים את הפטריות ומבשלים עד הזהב, 6 עד 8 דקות. לזרוק עם פטרוזיליה ומתבלים עם מלח ופלפל.
הסר את הצלעות לשרת מנות, למקם את הסיר על חום גבוה, ולהפחית את נוזל הבישול עד מעובה מעט.
מגישים עם פטריות ונוזל בישול.
יין מומלץ: מרלו, קברנה סוביניון, פינו נואר
מרלו, קברנה סוביניון ופינוט נואר הם הבחירה הראשונה שלי לצלעות בשר. בשר בקר ויין אדום הם שילוב קלאסי. באופן כללי, נתחי בשר רזים יותר הולכים טוב עם אדום בהיר או בעל גוף בינוני, כמו פינו נואר או מרלו, בעוד שחתכים שמנים יותר יכולים להתמודד עם אדום נועז, כמו קברנה סובינגון. כרם גולדשמידט אלכסנדר עמק צ ' לסי מרלו עם דירוג של 4.8 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 20 דולר לבקבוק.
![כרם גולדשמידט אלכסנדר עמק צ ' לסי מרלו]()
כרם גולדשמידט אלכסנדר עמק צ ' לסי מרלו
פטל אדום יפה, דובדבן שחור וניחוחות תבלינים. מלא ועגול עם שזיף, דומדמניות אדומות, אוכמניות, וטעמים עלה דפנה. הטאנינים הרכים נותנים ליין הזה חלקות קטיפתית וגימור השוקולד פשוט נמשך ונמשך.