מוסיפים את הבצל והשום ומבשלים עד חום וריחני, כ 2 דקות יותר.
מרכיבים שתצטרך
כפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשר
טורטיות קמח טריות, להגשה
6
מוסיף את המניה, מגרד את כל חתיכות דבוקות למחבת. תחזיר את הבשר לסיר. מביאים לרתיחה. מכסים את הסיר ומעבירים לתנור. מבשלים עד הבשר הוא מזלג מכרז, 2 עד 3 שעות. ב-15 הדקות האחרונות של הבישול, מחממים את השמן הנותר במחבת כבדה על אש בינונית.
מרכיבים שתצטרך
קישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשה
ג'לפנו, חתוך לרצועות דקות
טורטיות קמח טריות, להגשה
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוף
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
גב שומן חזיר
7
מוסיפים את הפטריות ומבשלים עד הזהב, 6 עד 8 דקות. לזרוק עם פטרוזיליה ומתבלים עם מלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
פפרונצ'יני, לקישוט
8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות
1/4 כוס שומן חזיר
8
הסר את הצלעות לשרת מנות, למקם את הסיר על חום גבוה, ולהפחית את נוזל הבישול עד מעובה מעט.
מרלו, קברנה סוביניון ופינוט נואר הם הבחירה הראשונה שלי לצלעות בשר. בשר בקר ויין אדום הם שילוב קלאסי. באופן כללי, נתחי בשר רזים יותר הולכים טוב עם אדום בהיר או בעל גוף בינוני, כמו פינו נואר או מרלו, בעוד שחתכים שמנים יותר יכולים להתמודד עם אדום נועז, כמו קברנה סובינגון. כרם גולדשמידט אלכסנדר עמק צ ' לסי מרלו עם דירוג של 4.8 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 20 דולר לבקבוק.