קושימומחה
מוכן ב7 שעות
מנות4
ציון בריאות33
מגזין

צלעות ברביקיו הויסין

צלעות ברביקיו הויסין
מתכון צלעות ברביקיו הויסין מוכן בעוד כ-7 שעות וזה בהחלט מדהים ללא גלוטן ומתאים לאוהבי מזון אמריקאי. במנה עיקרית זו יש 1066 קלוריות, 90 גרם חלבון ו 56 גרם של שומן למנה. והוא מתאים להגשה ל 4 מנות סועדים.. אם יש לך חום גריל: שום נמוך, מגורען, צלעות חזיר סנט לואיס לחתוך, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב המלח הכשר אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פירורים דלי שומן עוגה (כשר חלבי) כקינוח. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור יום האב. נסו צלעות חזיר ברביקיו קלאסיות עם רוטב ברביקיו בייקון מעושן, רוטב ברביקיו הויסין, ו רוטב ברביקיו הויסין (מתכונים דומים).

הוראות

1
כדי להפוך את לשפשף, לערבב יחד סוכר חום, מלח, אבקת 5-spice, פלפל סצ ' ואן, פלפל לבן, ושום בקערה קטנה.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס מיונז, כמו הלמנ'ס1 כוס מיונז, כמו הלמנ'ס
חבילת Milk Dudsחבילת Milk Duds
עצמות עוף עם מעט בשר עליהם (גב, צוואר, כנפיים וכו')עצמות עוף עם מעט בשר עליהם (גב, צוואר, כנפיים וכו')
טבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוגטבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוג
5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות
2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות
ציוד שתשתמש בו
1/4 כוס עוגיות ג'ינג'ר (בערך 5 עוגיות)1/4 כוס עוגיות ג'ינג'ר (בערך 5 עוגיות)
2
הסר את הממברנה מהחלק האחורי של המדף, לקצץ את הצלעות של עודף שומן. לשפשף כל מדף בנדיבות עם לשפשף. לעטוף צלעות בנייר כסף או במקום במיכל גדול ולאחסן במקרר לילה (אופציונלי).
מרכיבים שתצטרך
(מקיט, היקורי או אלמון)(מקיט, היקורי או אלמון)
1 בצל צהוב גדול, חתוך לשמיניות1 בצל צהוב גדול, חתוך לשמיניות
2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות
ציוד שתשתמש בו
רצועות פלפל אדום מתוק קלוי ועירית טחונה נוספת, לא חובהרצועות פלפל אדום מתוק קלוי ועירית טחונה נוספת, לא חובה
3
הסר את הצלעות מהמקרר בעת הכנת המעשן או הגריל. אש מעשן או גריל עד 107°, הוספת גושים של עישון גושי עץ כאשר בטמפרטורה. כאשר העץ הוא הצית וייצור עשן, מניחים את הצלעות במעשן או גריל, צד בשר למעלה, ועשן עד הצלעות יש עיקול קל כאשר הרים מקצה אחד, 5 עד 6 שעות.
מרכיבים שתצטרך
2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
(מקיט, היקורי או אלמון)(מקיט, היקורי או אלמון)
ציוד שתשתמש בו
1/2 כוס גבינת צ'דר מגוררת לטאקו1/2 כוס גבינת צ'דר מגוררת לטאקו
4
בשעה 1/2 האחרונה של בישול, למרוח את החלק העליון של כל מדף עם רוטב ברביקיו ולהמשיך לעשן כדי caramelize רוטב.
מרכיבים שתצטרך
בייקון מעושן כפול, חתוך לקוביות קטנותבייקון מעושן כפול, חתוך לקוביות קטנות
הצעת הגשה: להגיש על פסטההצעת הגשה: להגיש על פסטה
5
הסר מעשן, פרוסה, ומגישים.

יין מומלץ: Zinfandel, יין ורדים

ברביקיו בתפריט? נסה זיווג עם יין זינפנדל ורוזה. רוזה מרעננת בטמפרטורות חמות ומשלימה רטבים ומתובלים ומתובלים. זינפנדל היא בחירה קלאסית של יין אדום לברביקיו, במיוחד לצלעות חזיר ובשר בקר. יין אחד אתה יכול לנסות הוא טורף זינפנדל. יש לו 4.2 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 16 דולר.
Carnivor Zinfandel
Carnivor Zinfandel
קרנבור בעל גוף מלא זינפנדל הוא עסיסי, נועז, גדול וטעים, שמציע רמזים של תבלין עם מגע חלק לחיך מלא. טעמי פירות כהים אינטנסיביים של אוכמניות, שזיף ו boysenberry מתאימים עם הערות של מוקה, שוקולד מרי, פלפל שחור ותבלינים אפייה. טעמים של וניל ושקדים קלויים משתהים עם גימור ארוך וחלק.