קושימומחה
מוכן ב2 שעות, 30 דק.
מנות8
ציון בריאות11
מגזין

צלעות גב לתינוק בגריל עם זיגוג סוכר חום דביק

צלעות גב לתינוק בגריל עם זיגוג סוכר חום דביק
צלעות גב לתינוק בגריל עם זיגוג סוכר חום דביק עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. והוא יספק כ 8 מנות. מנה אחת מכילה 541 קלוריות, 55 גרם חלבון ו 34 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %29 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זה מושלם עבור יום העצמאות. זוהי אפשרות טובה אם אתה מחפש תפריט ללא גלוטן חלב חינם, ו דיאט. אם יש לכם צלעות חזיר התינוק בחזרה, פלפל, קאייןוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב המלח הכשר אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פירורים דלי שומן עוגה (כשר חלבי) כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 2 שעות ו -30 דקות. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון spoonacular די טוב של 67%. נסו צלעות תינוק גב פיקנטי ודביק, צלעות גב בייבי חריף דביקות, ו צלעות בייבי גב עם רוטב מתוק ודביק (מתכונים דומים).

הוראות

1
הסר את הממברנה מהחלק התחתון של צלעות: להחליק קצה מברג לאורך כל עצם ומתחת לקצה אחד של הממברנה כדי לשחרר, ואז לתפוס את הממברנה עם מגבת נייר ולמשוך את (זה בסדר אם הפסקות קרום וחתיכות להישאר).
מרכיבים שתצטרך
4 צלעות חלצי חזיר עם עצם (עובי 1-1/2 אינץ' ו-8 אונקיות כל אחת)4 צלעות חלצי חזיר עם עצם (עובי 1-1/2 אינץ' ו-8 אונקיות כל אחת)
(מקיט, היקורי או אלמון)(מקיט, היקורי או אלמון)
ציוד שתשתמש בו
טורטיות קמח (25 ס"מ), חתוכות לרבעיםטורטיות קמח (25 ס"מ), חתוכות לרבעים
2
בקערה קטנה, מערבבים מלח, פלפל, וקיין. שים צלעות על תבנית אפייה ומפזרים משני הצדדים בתערובת מלח. לעטוף בנוחות כל מדף בנייר כסף כבד חובה.
מרכיבים שתצטרך
פרוסה אחת של פנצ'טה בעובי 2.5 ס"מ, קצוצה דקפרוסה אחת של פנצ'טה בעובי 2.5 ס"מ, קצוצה דק
כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (כ-2.5 ק"ג)כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (כ-2.5 ק"ג)
(מקיט, היקורי או אלמון)(מקיט, היקורי או אלמון)
לחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרוםלחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרום
עגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרועגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרו
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
3
בואו נשב 30 דקות בטמפרטורת החדר.
4
בינתיים, להכין גריל פחם או גז לחום בינוני נמוך עקיף (300 עד 350; אתה צריך להיות מסוגל להחזיק את היד שלך 5 ב. מעל באח בישול רק 6 עד 7 שניות). אם משתמשים בפחם, אור 60 בריחים בארובה על מבער. כאשר גחלים מכוסים אפר, על 20 דקות, הבנק באופן שווה על הצדדים המנוגדים של אש ולתת לשרוף בינוני נמוך. הגדר מחבת טפטוף יציב על באח בין תלוליות. האזור מעל מחבת הטפטוף הוא אזור החום העקיף.
מרכיבים שתצטרך
חבילה אחת (3.4 אונקיות) אינסטנט פודינג שוקולד JELL-Oחבילה אחת (3.4 אונקיות) אינסטנט פודינג שוקולד JELL-O
ציוד שתשתמש בו
פתיתי ירקותפתיתי ירקות
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
5
הוסף 3 או 4 יותר בריחים unlit לכל תלולית כאשר הצלעות להמשיך וכל 30 דקות בזמן הבישול. אם משתמשים בגז, להפוך את כל המבערים לגובה, מכסה סגור, וחום 10 דקות. ואז להפוך מבער מרכז(ים) כבוי ולהפחית את החום של מבער אחר (ים) בינוני-נמוך.
מרכיבים שתצטרך
(מקיט, היקורי או אלמון)(מקיט, היקורי או אלמון)
6
מניחים מחבת טפטוף יציב תחת מבער כבוי (ים). האזור מעל למחבת הטפטוף הוא אזור החום העקיף.
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
7
מניחים מנות צלעות, צד העצם למטה, על באח בישול על חום עקיף, חופפים מעט במידת הצורך. מכסים את הגריל ומבשלים צלעות עד רך למדי כאשר פירסינג דרך רדיד, 50 עד 70 דקות.
מרכיבים שתצטרך
4 צלעות חלצי חזיר עם עצם (עובי 1-1/2 אינץ' ו-8 אונקיות כל אחת)4 צלעות חלצי חזיר עם עצם (עובי 1-1/2 אינץ' ו-8 אונקיות כל אחת)
(מקיט, היקורי או אלמון)(מקיט, היקורי או אלמון)
ציוד שתשתמש בו
פתיתי ירקותפתיתי ירקות
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
8
להעביר מנות צלעות למחבת rimmed. בזהירות להסיר צלעות מנייר כסף. צלעות, צד עצם למעלה, על גריל על חום עקיף.
מרכיבים שתצטרך
4 צלעות חלצי חזיר עם עצם (עובי 1-1/2 אינץ' ו-8 אונקיות כל אחת)4 צלעות חלצי חזיר עם עצם (עובי 1-1/2 אינץ' ו-8 אונקיות כל אחת)
(מקיט, היקורי או אלמון)(מקיט, היקורי או אלמון)
ציוד שתשתמש בו
פתיתי ירקותפתיתי ירקות
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
9
כפית על זיגוג 1/4 כוס לתוך קערה קטנה ולהניח בצד. באמצעות מברשת סיליקון, צלעות baste עם זיגוג הנותרים. מכסים גריל ומבשלים צלעות 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
רוטב שומשום יפני מוכןרוטב שומשום יפני מוכן
(מקיט, היקורי או אלמון)(מקיט, היקורי או אלמון)
ציוד שתשתמש בו
מברשת מאפהמברשת מאפה
פתיתי ירקותפתיתי ירקות
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
10
זיגוג המברשת נמס ממרכז כל מדף לאורך הצדדים של בשר, להפוך צלעות מעל, ו baste עם זיגוג יותר. חזור על צחצוח והפנה כל 10 דקות עד הצלעות משחימים ורך בשר התכווץ בחזרה מקצות העצמות, 30 עד 40 דקות בסך הכל.
מרכיבים שתצטרך
רוטב שומשום יפני מוכןרוטב שומשום יפני מוכן
2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
(מקיט, היקורי או אלמון)(מקיט, היקורי או אלמון)
11
הסר צלעות מגריל. לכסות באופן רופף עם נייר כסף ולתת לשבת על 10 דקות. מערבבים שמורות 1/4 זיגוג כוס מברשת על צלעות.
מרכיבים שתצטרך
רוטב שומשום יפני מוכןרוטב שומשום יפני מוכן
(מקיט, היקורי או אלמון)(מקיט, היקורי או אלמון)
ציוד שתשתמש בו
פתיתי ירקותפתיתי ירקות
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
12
לחתוך בין העצמות כדי לשרת.