צלעות הברביקיו של GrannyLin נעשו קלות
צריך ללא גלוטן ומנה עיקרית ללא חלב? צלעות ברביקיו של GrannyLin עשה קל יכול להיות מתכון מדהים ששווה לנסות. והוא מתאים להגשה ל 4 מנות סועדים.. מנה זו מכילה סביב 89 גרם חלבון 54 גרם של שומן, וסך הכל 1088 קלוריות. אם יש לך רוטב ברביקיו, בצל, מלח ופלפל טחון, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש במים אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,אבטיח-אפרסק ברדweather Condition כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 8 שעות ו-10 דקות. . מתכונים דומים: צלעות הברביקיו של GrannyLin נעשו קלות, צלעות הברביקיו הטובות ביותר, ו צלעות ברביקיו.
הוראות
מחממים מראש את התנור של broiler ולהגדיר את מתלה התנור על 6 אינץ ' ממקור החום. הגדר בישול איטי על בינוני, להוסיף את הבצל פרוס לכסות.
מניחים את הצלעות על תבנית אפייה, מתבלים במלח ופלפל שחור טחון, ומניחים מתחת לגריל שחומם מראש עד לחום, כ -5 דקות.
מניחים את הצלעות השחומות לתוך תנור איטי שחומם מראש עם הבצל. לכסות ולבשל במשך 4 שעות.
לאחר 4 שעות, יוצקים את כל הבקבוק של רוטב ברביקיו על הצלעות והבצל, לשפוך מים לתוך בקבוק רוטב ברביקיו, לנער ויוצקים לתוך סיר איטי כדי למנוע דבק. מערבבים בעדינות לשלב את המים ורוטב ברביקיו. לכסות ולבשל עד מכרז, על עוד 4 שעות.