קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות4
ציון בריאות21
מגזין

צלעות הדר מתובל בגריל עם זיגוג בורבון

צלעות הדר מתובל בגריל עם זיגוג בורבון
צלעות הדר מתובל בגריל עם זיגוג בורבון עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מנה אחת מכילה 1166 קלוריות, 56 גרם חלבון ו 57 גר' של שומן. והוא יספק כ 4 מנות. המתכון הזה מכסה %37 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. 525 אנשים ניסו ואהבו את המתכון הזה. הכנת המנה לוקחת כ בסביבות 45 דקות. אם יש לכם פתיתי פלפל, קורנית, שמןוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זה יהיה להיט בחג היום העצמאות שלך. זה הביא לך על ידי מתכונים פשוט. , וזה רע מאוד (אבל עדיין ניתן לתקן). נסו צלוי בתנור צלעות ארומטיות עם זיגוג בורבון וכתום, בשר חזיר צלוי עם זיגוג בורבון, הדרים ומייפל, ו צלעות ברוטב ברביקיו בורבון חריף (מתכונים דומים).

הוראות

1
שלב את המיצים ומים ולמדוד בכוס מדידה. אתה צריך בדיוק 2 1/2 כוסות נוזל. אם יש לך פחות, להוסיף מספיק מים כך שיש לך 2 1/2 כוסות של נוזל, אם יש לך יותר, להיפטר עודף. היחס הנכון של נוזל למלח חשוב עבור המלח לעבוד כראוי.
מרכיבים שתצטרך
1 עוף אורגני שלם חתוך ל-10 חתיכות1 עוף אורגני שלם חתוך ל-10 חתיכות
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחבפסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
(צינור גדול)(צינור גדול)
ציוד שתשתמש בו
נטיפי הודו צלוייםנטיפי הודו צלויים
2
מניחים נוזלים בקערה בגודל בינוני, להוסיף מרכיבים אחרים מלח—טימין, פתיתי פלפל אדום. מערבבים במשך חצי דקה עד המלח מומס לחלוטין.
מרכיבים שתצטרך
שמן זית, בתוספת 2 כפות שמן זית (האיכות הטובה ביותר), לטפטוףשמן זית, בתוספת 2 כפות שמן זית (האיכות הטובה ביותר), לטפטוף
1 עוף אורגני שלם חתוך ל-10 חתיכות1 עוף אורגני שלם חתוך ל-10 חתיכות
2 כוסות שיני שום2 כוסות שיני שום
(צינור גדול)(צינור גדול)
ציוד שתשתמש בו
להברשה ולטיגון בשמן עמוקלהברשה ולטיגון בשמן עמוק
3
הכן את הצלעות: אם אתה רוצה, להסיר את הקרום הדק כי קווים בצד הקעור של כל מתלה צלעות. זה יקל על המלח והתבלינים לחדור, כמו גם קל יותר לחתוך ולאכול כאשר הצלעות נעשות. הכנס קצה סכין קהה בין הממברנה וצלעות כדי לשחרר. אחוז את הממברנה התרופפה ולמשוך משם כדי להסיר.
מרכיבים שתצטרך
צ'יפס קינמון וייטנאמיצ'יפס קינמון וייטנאמי
1 עוף אורגני שלם חתוך ל-10 חתיכות1 עוף אורגני שלם חתוך ל-10 חתיכות
מאמן פפ מסווג 200-נוכחימאמן פפ מסווג 200-נוכחי
ציוד שתשתמש בו
2 1/2 כוסות ציר עוף, ועוד כדי לשחרר את הרוטב והסמיך2 1/2 כוסות ציר עוף, ועוד כדי לשחרר את הרוטב והסמיך
4
חותכים את המדפים לשניים. שים בשקית ניילון אטומה למקפיא.
5
תוסיף את המלח לשקית. לסחוט את האוויר העודף מתוך התיק ולאטום את התיק. לעסות את המלח בצלעות.
מרכיבים שתצטרך
1 עוף אורגני שלם חתוך ל-10 חתיכות1 עוף אורגני שלם חתוך ל-10 חתיכות
מאמן פפ מסווג 200-נוכחימאמן פפ מסווג 200-נוכחי
6
מניחים את התיק של מלח וצלעות לתוך קערה (במקרה שיש דליפה) ומניחים למקרר.
מרכיבים שתצטרך
1 עוף אורגני שלם חתוך ל-10 חתיכות1 עוף אורגני שלם חתוך ל-10 חתיכות
מאמן פפ מסווג 200-נוכחימאמן פפ מסווג 200-נוכחי
ציוד שתשתמש בו
להברשה ולטיגון בשמן עמוקלהברשה ולטיגון בשמן עמוק
7
מקררים במי מלח במשך 3-6 שעות. שים לב כי brining יותר מדי זמן יכול להרוות את הבשר עם מלח. אז מקל בתוך מסגרת זמן 3-6 שעות.
מרכיבים שתצטרך
1 עוף אורגני שלם חתוך ל-10 חתיכות1 עוף אורגני שלם חתוך ל-10 חתיכות
מנגו, קלוף וחתוך לקוביות קטנותמנגו, קלוף וחתוך לקוביות קטנות
1
מחממים בורבון עם סוכר, פלפלים ומלח.
מרכיבים שתצטרך
וויסקי בורבון (מומלץ: Maker's Mark)וויסקי בורבון (מומלץ: Maker's Mark)
פרוסות סלמי דקותפרוסות סלמי דקות
ליקוריץ צהוב וירוקליקוריץ צהוב וירוק
(צינור גדול)(צינור גדול)
2
מקציפים בחמאה עד שנמסים. הגדר בצד או לקרר עד 2 שבועות. חם לפני השימוש. אתה יכול גם להכין בזמן הבשר מתבשל בשלב הבא.
מרכיבים שתצטרך
כוסות חמאת בוטנים, קצוצות גסכוסות חמאת בוטנים, קצוצות גס
מנגו, קלוף וחתוך לקוביות קטנותמנגו, קלוף וחתוך לקוביות קטנות
ציוד שתשתמש בו
לימון סחוט טרי, או לפי הטעםלימון סחוט טרי, או לפי הטעם
3
הכן את הגריל לחום עקיף: על גריל גז, לחמם את הגריל לחום בינוני 300-325°f עם המבערים באמצע כבוי (אם גריל צורב 3 או 4) או מבער אחד כבוי (אם גריל צורב 2).
ציוד שתשתמש בו
ערמוני מים, משולביםערמוני מים, משולבים
4
עבור גריל קומקום עם פחם, להשתמש 3-4 קילו של בריחים דחף לצד אחד של הגריל. מחבת טפטוף חד פעמית מאלומיניום ליד הסנדלים, מתחת איפה הבשר יהיה, יעזור לשמור על הגריל שלך קל יותר לניקוי. (שכחתי הפעם, שימו לב שאין מחבת טפטוף בתמונה, ועכשיו הגריל מבולגן.)
מרכיבים שתצטרך
מנגו, קלוף וחתוך לקוביות קטנותמנגו, קלוף וחתוך לקוביות קטנות
ציוד שתשתמש בו
ערמוני מים, משולביםערמוני מים, משולבים
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
1
הסר את הצלעות משקית brining. טפיחה לייבש את הצלעות עם מגבות נייר.
מרכיבים שתצטרך
מאמן פפ מסווג 200-נוכחימאמן פפ מסווג 200-נוכחי
ציוד שתשתמש בו
ל-4 עלי בזיליקום טריים, פרוסים דקל-4 עלי בזיליקום טריים, פרוסים דק
2
מברשת סורגים גריל עם שמן זית או שמן קנולה.
מרכיבים שתצטרך
צ'וריסו מקסיקני (בערך 2 קישורים)צ'וריסו מקסיקני (בערך 2 קישורים)
1 צרור תרד טרי (בערך 3 כוסות)1 צרור תרד טרי (בערך 3 כוסות)
ציוד שתשתמש בו
ערמוני מים, משולביםערמוני מים, משולבים
3
מניחים את הצלעות בצד של הגריל הרחק ממקור החום, או גז או סעודות. כסה את הגריל.
מרכיבים שתצטרך
מאמן פפ מסווג 200-נוכחימאמן פפ מסווג 200-נוכחי
ציוד שתשתמש בו
ערמוני מים, משולביםערמוני מים, משולבים
4
אם אתה משתמש בגריל גז, להוריד את המבערים, כך שאתה שומר על טמפרטורה של כ 300°f-325°f בגריל.
ציוד שתשתמש בו
ערמוני מים, משולביםערמוני מים, משולבים
5
אם אתה צליית פחם, לכסות את הגריל כך פורקן האוויר על החלק העליון הקומקום הוא ישירות מעל הצלעות. בדרך זו עשן מן הפחם יהיה לפלס את דרכו על הצלעות בדרך החוצה של הגריל.
מרכיבים שתצטרך
מאמן פפ מסווג 200-נוכחימאמן פפ מסווג 200-נוכחי
ציוד שתשתמש בו
ערמוני מים, משולביםערמוני מים, משולבים
6
התאם את פתחי האוורור כך שזרימת האוויר מופחתת בהרבה. הפחתת גודל פתחי האוורור היא דרך לעזור לשלוט בטמפרטורה בגריל ולשמור אותו נמוך. האש חיה מחמצן, כך שאם מפחיתים את החמצן, מפחיתים את כמות החום והשריפה. אם תסגור את פתחי האוורור יותר מדי, הגחלים יכבו מעט מדי חום, ולכן הטריק הוא לשמור על איזון-זרימת אוויר מספיק כדי לשמור על הגחלים בחיים, אבל לא יותר מדי או הגריל יפעל חם מדי והצלעות שלך יבשלו יתר על המידה.
מרכיבים שתצטרך
מאמן פפ מסווג 200-נוכחימאמן פפ מסווג 200-נוכחי
ציוד שתשתמש בו
ערמוני מים, משולביםערמוני מים, משולבים
7
נסה לשמור על טמפרטורה של כ 149°-325°F בגריל. אם אתה משתמש גריל פחם כי אין מדחום מובנה, אתה יכול לשים מדחום בשר דרך פתח האוורור גריל לקחת קריאה של הטמפרטורה.
מרכיבים שתצטרך
מנגו, קלוף וחתוך לקוביות קטנותמנגו, קלוף וחתוך לקוביות קטנות
ציוד שתשתמש בו
רוטב חם שמן שומשוםרוטב חם שמן שומשום
ערמוני מים, משולביםערמוני מים, משולבים
8
הפוך צלעות על פני, לבדוק doneness: לאחר 20-25 דקות של בישול, להשתמש מלקחיים כדי להפוך את מדפי הצלעות מעל. אם אתה צליית פחם, להזיז את הקצוות של הצלעות, כמו גם כך הסוף כי היה מול הגחלים עכשיו פונה לקצה של הגריל.
מרכיבים שתצטרך
מאמן פפ מסווג 200-נוכחימאמן פפ מסווג 200-נוכחי
ציוד שתשתמש בו
ערמוני מים, משולביםערמוני מים, משולבים
4 אונקיות גבינת חלב פרה מיושן באיכות גבוהה, כגון גבינת הדגל של ביצ'ר, מגוררת4 אונקיות גבינת חלב פרה מיושן באיכות גבוהה, כגון גבינת הדגל של ביצ'ר, מגוררת
9
בדוק doneness באמצעות מדחום בשר לאחר 15-20 דקות נוספות. הם נעשים ומוכנים לשלוף ב 68°, אבל אתה רוצה להגיע אליהם 10 דקות בערך לפני שהם נעשים כדי להחיל את הזיגוג.
מרכיבים שתצטרך
רוטב שומשום יפני מוכןרוטב שומשום יפני מוכן
מנגו, קלוף וחתוך לקוביות קטנותמנגו, קלוף וחתוך לקוביות קטנות
ציוד שתשתמש בו
רוטב חם שמן שומשוםרוטב חם שמן שומשום
10
החל זיגוג בורבון: בערך 63° להתחיל ליישם את זיגוג בורבון פיקנטי.
מרכיבים שתצטרך
וויסקי בורבון (מומלץ: Maker's Mark)וויסקי בורבון (מומלץ: Maker's Mark)
רוטב שומשום יפני מוכןרוטב שומשום יפני מוכן
11
מברישים את הצלעות עם סירופ זיגוג, מפנה ושופכים את הצלעות עד הסירופ כבר בשימוש. כאשר מדחום קריאה מיידית, מוכנס לתוך החלק העבה ביותר של הצלעות קורא 68°, הצלעות מוכנות להמריא הגריל.
מרכיבים שתצטרך
להתיז תמצית וניללהתיז תמצית וניל
מאמן פפ מסווג 200-נוכחימאמן פפ מסווג 200-נוכחי
ציוד שתשתמש בו
רוטב חם שמן שומשוםרוטב חם שמן שומשום
ערמוני מים, משולביםערמוני מים, משולבים
12
שים לב כי בהתאם לכמות החום בגריל וגודל הצלעות שלך, הצלעות יכול להיעשות תוך 45 דקות או כל עוד 1 1 1/2 שעות. אם טמפרטורת הגריל נשארת יותר על 177°, אז הצלעות ייעשה מהר יותר. קשה לשמור על גריל פחם נמוך מ350, אם כי באופן אידיאלי עבור צלעות אלה אתה רוצה את הטמפרטורה נמוכה יותר, קרוב יותר300. גם לציין שוב כי הגב התינוק הם קטנים יותר בסגנון סנט לואיס יבשל מהר יותר.
מרכיבים שתצטרך
מאמן פפ מסווג 200-נוכחימאמן פפ מסווג 200-נוכחי
ציוד שתשתמש בו
ערמוני מים, משולביםערמוני מים, משולבים
13
הצלעות למגש גדול וחותכות ל-1 או 2 צלעות.
מרכיבים שתצטרך
מאמן פפ מסווג 200-נוכחימאמן פפ מסווג 200-נוכחי

מרכיבים

2קילוגרםצלעות (על, סנט לואיס-לחתוך spareribs או צלעות אחורי תינוקצלעות (על, סנט לואיס-לחתוך spareribs או צלעות אחורי תינוק5916 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקמלח הדר חריףמלח הדר חריף1WES E אומנויות השפה האנגליתשמן לאח הגרילשמן לאח הגריל2376 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקסירופ בורבון חריףסירופ בורבון חריף2966 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקמיץ תפוזים סחוט טרי (על 3 תפוזים)מיץ תפוזים סחוט טרי (על 3 תפוזים)1186 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקמיץ לימון סחוט טרי (על 2 לימונים)מיץ לימון סחוט טרי (על 2 לימונים)596 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקמיץ ליים סחוט טרי (1-2 לימונים)מיץ ליים סחוט טרי (1-2 לימונים)596 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקפסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחבפסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב2(חוֹרֶף)מלח כשרמלח כשר11 קילו קישואים,טימין מיובשטימין מיובש1חתוך לחתיכות של ½ אינץ' (אני משתמש בצלעות חזיר דקה, או שאריות חזיר)פתיתי פלפל אדום כתושפתיתי פלפל אדום כתוש2376 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקויסקי בורבוןויסקי בורבון1186 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקשוקולד צ'יפס חצי מתוק או צ'יפס חמאהשוקולד צ'יפס חצי מתוק או צ'יפס חמאה1(יכול להיות או להרחיק)פתיתי פלפל אדום כתושפתיתי פלפל אדום כתוש2(יכול להיות או להרחיק)(צינור גדול)(צינור גדול)11 קילו קישואים,3 כפות חמאה ללא מלח, חתוכה ל-6 חתיכות3 כפות חמאה ללא מלח, חתוכה ל-6 חתיכות2(חוֹרֶף)כוסות חמאת בוטנים, קצוצות גסכוסות חמאת בוטנים, קצוצות גס