צלעות החזיר האסיאתיות הדביקות של מסעדת רוזדייל
צלעות החזיר האסיאתיות הדביקות של דיינר רוזדייל הן מנה עיקרית אסיאתית. מנה אחת מכילה 289 קלוריות, 16 גרם חלבון, ו 20 גרם שומן. והוא מתאים להגשה ל 8 מנות סועדים.. 18 אנשים שמחו שניסו את המתכון הזה. מתכון זה מ רשת מזון דורש מתלים מלאים צלעות גב חזיר, חומץ יין אורז, עלי דפנה וסריראצ'ה. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר ללא גלוטן וללא חלב דיאטה. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו 30 דקות. אם ניקח בחשבון את כל הגורמים, המתכון הזה מרוויח ציון מדהים של 43%, וזה טוב. נסו צלעות חזיר דביקות, צלעות חזיר דביקות, ו צלעות חזיר אפויות דביקות עבור מתכונים דומים.
הוראות
הוסף לסיר הציר הגדול ביותר שלך את המלח, גרגרי הערער, גרגירי הפלפל, עלי הדפנה ומקלות הקינמון.
מוסיפים את הצלעות ומכסים במים. מביאים לרתיחה, ואז מנמיכים לאש בינונית ומבשלים עד שהצלעות רכות ומתחילות להיקרע כשהן מקופלות, כ-45 דקות. הוציאו את הצלעות ותנו להן לנוח.
מערבבים את מיץ התפוזים, סירופ התמרהינדי, החומץ, השמן, המולסה, הסריראצ ' ה, סירופ מייפל, טחינה, פלפל, סוכר ושום במעבד מזון עד לאיחוד. מכניסים לסיר ומבשלים על אש נמוכה עד שהוא מסמיך ומצפה את גב הכף.
מחממים מחבת על אש בינונית-גבוהה.
מוסיפים את הצלעות ומצפים ברוטב. לזרוק את המעיל לחלוטין (ייתכן שיהיה עליך לעשות זאת בשתי קבוצות). צלחת ומפזרים שומשום קלוי. אפשר להוסיף בצל ירוק פרוס או צ ' ילי טרי אם רוצים.
יין מומלץ: פינו נואר, שיראז, Zinfandel
צלעות חזיר עובדות ממש טוב עם פינו נואר, שיראז וזינפנדל. צלעות חזיר וחזירים ברביקיו אחרים עם רטבים מתוקים וחריפים עובדים היטב עם היינות האדומים האלה. יין אחד שתוכלו לנסות הוא ספסל סונומה קוסט פינו נואר. יש לו 4.6 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה כ -20 דולר.
![ספסל סונומה חוף פינו נואר]()
ספסל סונומה חוף פינו נואר
רזה, תוססת ומענגת. מקורו בעיקר מ-סנג 'יאקומו אמארל רנצ' ויניארד בסונומה קוסט אווה. זהו יין בעל מבנה רזה ואלגנטי וחומציות תוססת, המזכיר Burgundy.It משלים רטבים עשירים, בשרים קלויים ואוהב להיות מזווג עם עופות.