צלעות החזיר של השף ג'ון.
צלעות החזיר של השף ג'ון עשויות להיות המנה העיקרית שאתם מחפשים. והוא יספק כ 4 מנות. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 37 גרם חלבון 26 גרם של שומן, וסך הכל 415 קלוריות. המתכון הזה מכסה %22 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. גשו לסופר וקנו שמן צמחי, תיבול עוף, בצל, ועוד מספר מצרכים כדי להכין את המנה הטעימה הזו. כדי להשתמש ב הקמח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת תפוחים עם רוטב קרמל כקינוח. . זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו 10 דקות. עם כפית ציון של 53% המנה הזאת די טובה. נסו צלעות חזיר חנוקות, צלעות חזיר חנוקות, ו צלעות חזיר חנוקות (מתכונים דומים).
הוראות
מפזרים צלעות חזיר עם תיבול עוף, מלח ופלפל שחור משני הצדדים.
חום שמן צמחי במחבת גדולה מעל חום בינוני גבוה; צלעות חזיר חומות היטב משני הצדדים, על 5 דקות לכל צד.
להשליך שומן עודף מחבת ולהמיס חמאה באותו המחבת. להפחית את החום בינוני ומערבבים בצל במחבת החמה עם קמצוץ של מלח עד בצל הוא השחמה מאוד caramelized, על 15 דקות. מערבבים שום ומבשלים 1 דקה; מערבבים בקמח ומבשלים 2 דקות.
יוצקים מרק עוף למחבת ומערבבים, המסת חתיכות של מזון בתחתית המחבת.
יוצקים מיצים שהצטברו על צלחת המכיל צלעות חזיר לתוך הרוטב.
הוסף מים. מביאים רוטב לרתיחה, מפחיתים את החום לנמוך ומבשלים עד שהבצל מתחיל להישבר והרוטב מעובה, 15 עד 20 דקות.
מניחים צלעות חזיר לרוטב, רוטב כפיות על בשר למעיל. הפעל חום נמוך ומבשל עד הצלעות מכרז מבושל דרך, על 10 דקות. להתאים את רמות המלח והפלפל ולהגיש צלעות עם רוטב על גבי.