צלעות הטלה הטובות ביותר אי פעם
צריך ללא גלוטן, ללא חלב, ידידותי לפודמפ ומנה עיקרית קטוגנית? צלעות הטלה הטובות ביותר אי פעם יכולות להיות מתכון סופר לנסות. המתכון הזה מכסה %16 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת של מנה זו מכילה בערך 28 גרם חלבון, 45 גרם שומן, ובסך הכל 590 קלוריות. מתכון זה משמש 4. אם יש בידכם בזיליקום, צלעות חלצי טלה, מלח ועוד כמה מרכיבים, תוכלו להכין אותו. זה הביא לך על ידי טעם של הבית. 200 איש ניסו ואהבו את המתכון הזה. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 20 דקות. החלטנו המתכון הזה מגיע ציון כף של 74%. נסו צלעות טלה עם רוטב שמנת קארי או מתלה טלה, צלעות טלה עם רוטב שמנת קארי או מתלה טלה, ו קציצות טלה רפורמיות (צלעות טלה לחם עם חזיר) עבור מתכונים דומים.
הוראות
שלב עשבי תיבול ומלח; משפשפים מעל צלעות טלה. מכסים ומקררים במשך שעה 1.
לצלות 4-6 אינץ'. מהחום למשך 5-8 דקות מכל צד או עד שהבשר מגיע לתועלת הרצויה (עבור בינוני-נדיר, מדחום בשר צריך לקרוא 145 ת'; בינוני, 160 ת'; עשוי היטב, 170 ת').
מגישים עם ג ' לי נענע אם רוצים.