צלעות ועגבניות צלויות
תמיד כיף שיש עוד מתכון של מנה עיקרית, אז תנו הזדמנות ל סטייק עין ו קלוי עגבניות כריכים. המתכון הזה מכסה %26 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 4 מנות. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? מתכון טבעוני זה יש 673 קלוריות, 18 גרם חלבון ו 30 גרם של שומן למנה. מתכון זה מ Epicurious יש 1 אוהדים. אם יש לכם גרגיר הנחלים, לחם שאור, שמן זית, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב חומץ האורז אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת ספל קטיפה אדומה כקינוח. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 5 שעות. נסו כבש, עגבניות קלויות, וכריכי ארטישוק עם ממרח זית, פסטה קלויה עגבניות קפרזה כריכי גבינה בגריל עבור קפה FSK, ו כריכי עגבניות וגבינה עיזים עם גבינת פרמזן עם פנים פתוחות (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים תנור ל 500°f עם מתלה באמצע.
לזרוק עגבניות עם שאלוט, שום, שמן, ו 1 1/2 כפיות מלח בתבנית אפייה 3 ליטר רדודה, ולאחר מכן לארגן עגבניות לחתוך צדדים למעלה. צלוי, חשוף, צלי פעם אחת, עד עגבניות רכות אבל עדיין להחזיק את הצורה שלהם מתחילים חום, 35 עד 45 דקות. מגניב לטמפרטורת החדר.
בעוד העגבניות מתקררות, הכינו את הגריל לחימום ישיר מעל פחם חם (חום בינוני-גבוה לגז).
מפזרים כל סטייק בכל רחבי עם 1/4 מלח כפית ו 1/4 פלפל כפית (סך לכל סטייק). מתלה גריל שמן, ואז סטייקים גריל, מכוסה רק אם באמצעות גריל גז, מתהפך פעם אחת, 5 עד 6 דקות בסך הכל עבור בינוני-נדיר.
מברשת קלה שני הצדדים של פרוסות לחם עם כמה שמן מעגבניות צלויות גריל, מכוסה רק אם באמצעות גריל גז, מתהפך פעם אחת, עד קלוי קלות סימני גריל טופס, על 1 דקה בסך הכל. מערבבים יחד חומץ וסוכר עד הסוכר הוא מומס, ולאחר מכן מערבבים עשבי תיבול.
מורחים צד אחד של כל פרוסת לחם עם כמה תערובת עשב (על כף לכל פרוסה). פורסים סטייקים, ואז הופכים לסנדוויצ ' ים עם לחם, עגבניות צלויות ושאלוט, וגזרת נחלים.
* עגבניות ניתן קלוי 1 יום קדימה, מקורר, ומקורר, מכוסה. להביא לטמפרטורת החדר לפני השימוש.* ניתן לבשל סטייקים במחבת גריל גדולה (2 מבער) חמה ומשומנת קלות.