צלעות ושעועית מתובלת ומתוקה
צלעות ושעועית מתובל-מתוק נטול גלוטן, וללא לקטוז ומספק כ 8 מנות. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 50 גרם חלבון 28 גרם של שומן, וסך הכל 725 קלוריות. המתכון הזה מכסה %32 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זה עובד היטב כמנה עיקרית די יקרה. אם יש לך בצל, ג'לי jalapeño, אבקת שום, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. נסו צלעות מתובלות ומתוקות, צלעות מתובלות ומתוקות, ו צלעות ברביקיו מתובלות ומתובלות (מתכונים דומים).
הוראות
מניחים שעועית בתוך תנור חשמלי איטי 5 ליטר; להפריש.
חותכים צלעות; מפזרים אבקת שום, מלח ופלפל.
מניחים צלעות על מחבת סמיכה.
מטאטאים 5 1/2 אינץ ' מחום 18 עד 20 דקות או עד השחמה, פונה פעם אחת.
מוסיפים צלעות לבישול איטי ומפזרים בצל.
מערבבים ג 'לי, רוטב ברביקיו, ורוטב חם בסיר; מבשלים על אש נמוכה עד שג' לי נמס.
יוצקים על צלעות; מערבבים בעדינות.
מכסים ומבשלים בגובה 5 עד 6 שעות או נמוך 9 עד 10 שעות.
מסננים תערובת שעועית, הזמנת רוטב. שומן דל שומן מהרוטב. מסדרים צלעות על תערובת שעועית; לשרת עם רוטב.
הערה: למטרות בדיקה בלבד, השתמשנו בעובי קראפט n חריף רוטב ברביקיו עשן היקורי ורוטב פלפל ירוק טבסקו.