צלעות חזיר אגס
צלעות חזיר אגס עשויות להיות מתכון טוב להרחיב את קופסת מתכוני המנה העיקרית שלך. מתאים ל-4 מנות. מנה אחת מכילה 3066 קלוריות , 493 גרם חלבון ו -102 גרם שומן . רק אנשים בודדים הכינו את המתכון הזה, ואחד היה אומר שהוא הגיע למקום. מההכנה ועד הצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 25 דקות . הוא מובא אליך על ידי Taste of Home. אם יש לך חמאה, אגס, קמח ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול להכין את זה. עם ציון ספונקולרי של 54% , המנה הזו מוצקה. אם אהבתם את המתכון הזה, תסתכל על המתכונים הדומים הבאים: צלעות חזיר מפורקות אגס , צלעות חזיר ג'ינג'ר אגס וצלעות חזיר עם צ'אטני אגס .
הוראות
בשקית ניילון גדולה הניתנת לסגירה חוזרת מערבבים את הקמח, הטימין, המלח והפלפל.
מוסיפים בשר חזיר, כמה חתיכות בכל פעם, ומנערים לציפוי.
במחבת גדולה, מבשלים צלעות בשמן וחמאה על אש בינונית במשך 6-8 דקות מכל צד או עד שמיצי הבשר מתבהרים.
מוציאים לצלחת הגשה ושומרים חם.
באותה מחבת מקפיצים אגס עד לריכוך.
יין מומלץ: פינו נואר, שרדונה, ריזלינג
פינו נואר, שרדונה וריזלינג הם בחירה מצוינת עבור צלעות חזיר. שרדונה מתאים לצלעות פשוטות או צלעות ברוטב חמאה או שמנת, ריזלינג יבש משלים תוספות מתוקות כמו חרדל דבש או תפוחים, ופינו נואר הוא הימור בטוח למנות חזיר באופן כללי. יין אחד שאתה יכול לנסות הוא NV Ruinart, Wine. יש לו 5 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה כ-89 דולר.
![NV Ruinart, יין]()
NV Ruinart, יין