צלעות חזיר או ' בריאן עם רוטב שמנת
. מתכונים דומים: צלעות חזיר או ' בריאן, צלעות חזיר Panko עם רוטב שמנת, ו צלעות חזיר עם רוטב פטריות מוקרם.
הוראות
מתבלים את צלעות החזיר במלח מתובל משני הצדדים.
מחממים מחבת גדולה ולא דביקה מעל חום בינוני גבוה, וגריז עם ספריי בישול. מבשלים את צלעות החזיר עד חום זהוב משני הצדדים, 6 עד 8 דקות.
מערבבים את השמנת של מרק סלרי, מרק פטריות שמנת, שמנת חמוצה, ומרווה יחד במחבת עד בשילוב. מערבבים את השעועית הירוקה ותפוחי אדמה של אובריאן, ואז מניחים את צלעות החזיר על גבי הירקות. מביאים לרתיחה, ואז להפחית את החום בינוני נמוך, לכסות, ומבשלים עד צלעות החזיר הם כבר לא ורוד במרכז, 15 עד 20 דקות.
יין מומלץ: שרדונה, פינו נואר, ריזלינג
שרדונה, פינו נואר וריזלינג הם הבחירה הראשונה שלי לצלעות חזיר. שרדונה מתאים צלעות פשוטות או צלעות ברוטב חמאה או שמנת, ריזלינג יבש משלים תוספות מתוקות כמו חרדל דבש או תפוחים, ופינו נואר הוא הימור בטוח עבור מנות חזיר בכלל. אתה יכול לנסות שרדונה Hahn Winery Santa Lucia Highlands. מבקרים די אוהבים את זה עם 4.1 מתוך דירוג 5 כוכבים ומחיר של כ 17 דולר לבקבוק.
![האן יקב סנטה לוצ ' יה הר שרדונה]()
האן יקב סנטה לוצ ' יה הר שרדונה
עשיר ושכבות, עם הערות משיי של אפרסק, נקטרינה, אגס בשל ווניל.