צלעות חזיר איטיות ואפונת שדה
צלעות חזיר איטי ואפונה שדה הוא חלב חינם ומספק כ 6 מנות. המתכון הזה מכסה 33% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. מנה עיקרית זו כוללת 498 קלוריות, 47 גרם חלבון, ו 23 גרם שומן למנה. אם יש לכם קמח, אפונה שדה, בצל וקומץ מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לטעים כל כך. כדי להשתמש בקמח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,טארט תפוחים עם רוטב קרמל כמו קינוח. 1 אדם התרשמו מתכון זה. הוא הביא לך על ידי המתכונים שלי. זמן הכנת המתכון כ 6 שעות ו -30 דקות. נסו צלעות חזיר מתוקות חמצמצות בסיר האיטי - 2 מרכיבים בתוספת החזיר, צלעות חזיר לבישול איטי, ו צלעות חזיר לבישול איטי (מתכונים דומים).
הוראות
מניחים אפונה ב 6-קט משומן קלות. סיר איטי.
שלב חרדל ו -2 המרכיבים הבאים; מפזרים מעל צלעות חזיר. לזרות חזיר בקמח.
מבשלים חזיר, בקבוצות, בשמן חם במחבת טפלון גדולה על אש בינונית-גבוהה 3 עד 4 דקות מכל צד או סתם עד להשחמה.
מעבירים חזיר לבישול איטי. שמרו טפטופים במחבת.
מטגנים בצל בטפטופים חמים על אש בינונית-גבוהה 6 עד 7 דקות או עד שהם רכים.
מוסיפים מרק עוף ומבשלים 2 דקות, תוך ערבוב כדי לשחרר חלקיקים מתחתית המחבת. כף תערובת בצל על חזיר בסיר איטי. מכסים ומבשלים על 6 שעות נמוכות.
יין מומלץ: שרדונה, פינו נואר, ריזלינג
שרדונה, פינו נואר וריזלינג הם הבחירות המובילות שלי לצלעות חזיר. שרדונה מתאים לצלעות או צלעות פשוטות ברוטב חמאה או שמנת, ריזלינג יבש משלים תוספות מתוקות כמו חרדל דבש או תפוחים, ופינו נואר הוא הימור בטוח למנות חזיר באופן כללי. חציר לשפוך היל קלשון שרדונה עם דירוג 4.7 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 19 דולר לבקבוק.
![חציר לשפוך היל קלשון שרדונה]()
חציר לשפוך היל קלשון שרדונה
מראה מבריק, קש חיוור עם גוונים ירוקים. תסיסה במיכל נירוסטה מאפשרת ביטוי מלא של ארומת פירות שרדונה ללא השפעה של אלון או ליס וכתוצאה מכך זר פירות טרופי בהיר ונקי. החיך עשיר בפירות טרופיים, חומציות ציפי נקייה מאזנת את אופי הפירות המתוקים וכתוצאה מכך חיך בהיר ורענן. כאשר שרדונה באיכות טובה משמש שרדונה לא מכוסה לוקח על רמה חדשה לגמרי של עומק ועוצמה.