קושימומחה
מוכן ב6 שעות, 10 דק.
מנות6
ציון בריאות27
מגזין

צלעות חזיר איטיות פשוטות

צלעות חזיר איטיות פשוטות
אם יש לכם צלעות חזיר, תפוחי אדמה, בצלוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש במים אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,אבטיח-אפרסק ברדweather Condition כקינוח. . בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון spoonacular גדול של 94%. מתכונים דומים: תנור איטי יום ראשון: חזיר תנור איטי פשוט, צלעות חזיר מתוק חריף בבישול איטי - 2 מרכיבים בתוספת חזיר, ו צלעות חזיר מבשלות איטיות.

הוראות

1
מערבבים יחד קרם של מרק פטריות, מרק פטריות מוזהב, תערובת מרק בצל, סוכר חום, רוטב ווסטרשייר, ומים בבישול איטי.
מרכיבים שתצטרך
מרק פטריות מוקרםמרק פטריות מוקרם
שעועית ירוקה כבושהשעועית ירוקה כבושה
תערובת מרק בצל יבשתערובת מרק בצל יבש
מרק פטריותמרק פטריות
כָּתֵףכָּתֵף
גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)
ציוד שתשתמש בו
חמאה ללא מלח, לשימון הכנסחמאה ללא מלח, לשימון הכנס
2
מערבבים בצל, פטריות ותפוחי אדמה.
מרכיבים שתצטרך
8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות
פתיתי ירקות מעורבים, או לפי הטעםפתיתי ירקות מעורבים, או לפי הטעם
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
3
מניחים צלעות חזיר בתערובת הפטרייה, פונים למעיל את שני הצדדים.
מרכיבים שתצטרך
צלעות חזירצלעות חזיר
8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות
4
מכסים ומבשלים על נמוך במשך 6 שעות.
5
כפית את רוטב פטריות על צלעות חזיר ותפוחי אדמה להגשה.
מרכיבים שתצטרך
צלעות חזירצלעות חזיר
8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות
פתיתי ירקות מעורבים, או לפי הטעםפתיתי ירקות מעורבים, או לפי הטעם
עצם הודו וצוואר הודועצם הודו וצוואר הודו

יין מומלץ: שרדונה, פינו נואר, ריזלינג

שרדונה, פינו נואר וריזלינג הם הבחירה הראשונה שלי לצלעות חזיר. שרדונה מתאים צלעות פשוטות או צלעות ברוטב חמאה או שמנת, ריזלינג יבש משלים תוספות מתוקות כמו חרדל דבש או תפוחים, ופינו נואר הוא הימור בטוח עבור מנות חזיר בכלל. אתה יכול לנסות שרדונה Coutses Les Grandes Xavier Monnot Bourgogne. מבקרים די אוהבים את זה עם 4.2 מתוך דירוג 5 כוכבים ומחיר של כ 30 דולר לבקבוק.
Xavier Monnot Bourgogne Les Grandes Coutures Chardoneon
Xavier Monnot Bourgogne Les Grandes Coutures Chardoneon
שרדונה Les Grandes Coutures הוא משלוש חלקות הגובלות Meursault עם גפנים בגילאי 15 עד 51 שנים. קרקעות הם בעיקר argile (חימר), מביא משקל ומרקם זה Bourgogne Blanc.בציר 2015 מציג ניחוחות של מלון בשל, אגוזי לוז, פודינג לימון, ונוטים להיות רחב יותר ומרקם יותר מאשר יינות מכפרים שכנים. הזדקנות חביות עץ אלון צרפתי קטן משאיל הערות של טוסט ווניל.בורגונדי לבן, עם העושר שלה, מרקם, טעמים קלויים זוגות היטב עם דגים קלים רכיכה והוא יכול לאזן רטבים מבוססי שמנת. שרדונה בגיל אלון מאקלים חם מעניק את עצמו היטב לדגים בגריל, עמילנים, חמאה ואגוזים קלויים.