צלעות חזיר איטלקי
צלעות חזיר Italiano עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. המתכון הזה מכסה %18 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? איש המערות הזה, ללא גלוטן, חלב חינם, ויש בו בסה"כ : 397 קלוריות, 29 גרם חלבון ו 24 גרם של שומן למנה. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. אם יש לך צלעות חזיר, מלח, גרגרי ערער, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש בשמן זית אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בננה מוקפצת, גרנולן ופרפית יוגורט כקינוח. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 4 שעות. נסו צלעות חזיר איטלקי, צלעות חזיר איטלקי, ו אורז פרנקו איטלקי עם חזיר (מתכונים דומים).
הוראות
בתחילת היום מניחים את צלעות החזיר בצלחת זכוכית רדודה גדולה מספיק כדי להחזיק אותם בשכבה אחת.
יוצקים את סיידר ושמן זית עליהם ומפזרים באופן שווה עם ערער. לטחון 1 ציפורן של השום ומפזרים על הבשר.
חותכים את שן השום הנותרת ל -6 רסיסים ומכניסים שבב לבשר ליד העצם של כל צלע חזיר.
מפזרים רוזמרין ושומר; העונה עם מלח ופלפל.
בואו להשרות מכוסה במקרר כמה שעות, מפנה את הצלעות מדי פעם.
הכינו את האח או הגריל לבישול. תביא את צלעות החזיר לטמפרטורת החדר.
גריל את הצלעות כ 4 אינץ ' מעל הגחלים החמים, מתבלים מדי פעם עם המרינדה ולהפוך פעם אחת, עד מבושל דרך, 25 דקות.
Type_27_data.init_step_by_step_images = 0;